Întreaga zonă a lacului de la Pădurice va fi reamenajată. Lucrările vor începe săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lacul din zona Pădurice, de la Podgoria îşi va schimba faţa, deoarece s-a semnat contractual de începere a lucrărilor de reamenajare a lui.  Astfel, la finalul lucrărilor, imaginea zonei ar trebui să fie cu totul alta. Adică să fie un lac curăţat, alte alei, iluminat ambiental, supraveghere video.

Piesa de rezistenţă a proiectului, va fi fântâna arteziană cu jocuri de apă pe fond muzical şi jocuri de lumini cu efect laser.

În zonă va fi amplasat şi Monumentul Marii Uniri, dar şi bustul lui Corneliu Coposu. Conform declaraţiilor, lucrările efective vor începe marţi. Zona Pădurice va fi reamenajată de o asociere de firme formată din Poor Construct, Universul Verde și Electro Construct, care a oferit prețul, de 6,8 milioane lei plus TVA.

Obiectivul principal al acestui proiect este readucerea oamenilor în zona de la Pădurice, în prezent foarte slab frecventată. Una dintre atracţiile principale ale zonei va fi fântâna arteziană muzicală. Muzica difuzată la fântâna arteziană va fi selectată de reprezentanții Primăriei.

Cap de ziar Adevarul Banat

Citeşte mai multe despre reamenajarea zonei, mâine dimineaţă, în Adevărul de Banat.

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite