Gheorghe Seculici îl vrea pe Vasile Blaga preşedinte al PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul organizaţiei PDL Arad, Gheorghe Seculici, consideră că Vasile Blaga este cel mai potrivit pentru a prelua conducerea partidului.

"Îl cunosc de multă vreme pe domnul Vasile Blaga şi am apreciat verticalitatea şi capacitatea sa organizatorică. Drept urmare, personal, îl consider drept cel mai potrivit pentru a fi desemnat preşedinte al PDL fiind, după părerea mea, singurul care ar putea revigora partidul", a declarat, sâmbătă, Gheorghe Seculici.

În altă ordine de idei, preşedintele PDL Arad a precizat că, în opinia sa, niciunul dintre liderii organizaţiilor judeţene ale partidului, organizaţii care au obţinut rezultate slabe în alegerile locale desfăşurate în 10 iunie, nu ar mai trebui se regăsească în noua conducere a partidului, fie ea şi interimară, transmite Agerpres.

Conducerea PDL şi-a prezentat demisia joi, cu ocazia întrunirii Colegiului Director Naţional. Preşedintele demisionar al partidului, Emil Boc, a anunţat că în perioada următoare PDL va avea doar o structură interimară până la alegerea unei noi conduceri şi a precizat că nu va candida pentru un alt mandat.

Colegiul Director Naţional al PDL se va reuni din nou, duminică după-amiază, la Palatul Parlamentului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite