FOTO S-a deschis cel mai mare târg de agricultură din Vestul ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad  a deschis  cea de-a XXV-a ediţie a evenimentului internaţional de agricultură, industrie alimentară şi ambalaje - Agromalim. Ediţia din 2014 se bucură de cea mai numeroasă participare din ultimii 25 de ani.

Evenimentul a fost deschis de preşedintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici, care a adresat un mesaj de sărbătoare cu ocazia ediţiei cu numărul 25 Agromalim. La deschiderea evenimentului au mai participat: secretarul de stat în MADR, Peter Tamas Nagy, directorul MADR, Gheorghe Neaţă, preşedintele CJA, Nicolae Ioţcu, Lazar Zoltan, din partea Camerei Agricole a Ungariei, preşedintele CCI Bistriţa – Năsăud, Vasile Bar, preşedintele CCI Teleorman, Marin Niculcea, preşedintele CCI Ilfov, Dumitru Dan, numeroşi deputaţi şi senatori, primari, reprezentanţi ai autorităţilor din domeniu, parteneri ai CCIA Arad şi oameni de afaceri din regiune.

„Ediţia din 2014 a evenimentului este cu atât mai răsunătoare cu cât adună cel mai mare număr de participanţi din istorie, peste 250 de expozanţi şi o suprafaţă ocupată record de 3500 mp interior şi 25.000 mp exterior. Agromalim este un eveniment care a trecut demult testul timpului, devenind unul dintre cele mai mari evenimente de profil din ţară şi punctul de întâlnire pentru specialiştii în agricultură din nouă ţări: România, Ungaria, Germania, Austria, Italia, Slovenia, Spania, Polonia şi Serbia. Agromalim abordează cu înalt profesionalism agricultura în ansamblul ei, oferind platforma ideală pentru  dezvoltarea domeniilor care contribuie sănătos la economia românească” a declarat Gheorghe Seculici, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad. 

Produse în premieră mondială, cursuri de agricultură ecologică mixtă, conferinţe pe teme de specialitate, întâlniri de afaceri, expoziţii şi demonstraţii, concursuri şi multe altele pe parcursul celor 4 zile de Agromalim.

În cadrul Agromalim vor fi expuse: tehnologii, maşini şi utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creştere şi furaje pentru animale, medicamente şi instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanţă, reviste, cărţi şi cataloage de specialitate, animale de rasă (taurine, ovine, cabaline, animale de hobby).
Târgul este deschis publicului larg vineri şi sâmbătă între orele 10:00 şi 18:00, iar duminică de la 10:00 la 16:00.

Pe parcursul celor patru zile de eveniment, transportul este asigurat gratuit de către organizatori, de la staţia Podgoria.

Vă mai recomandăm: Târgul de agricultură va avea cea mai numeroasă participare din ultimii 25 de ani

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează, în perioada 11–14 septembrie 2014, la Complexul Expo Arad, cea de-a XXV-a ediţie a evenimentului internaţional de agricultură, industrie alimentară şi ambalaje - Agromalim. Ediţia din 2014 se bucură de cea mai numeroasă participare din ultimii 25 de ani.

Începe cel mai mare târg de Agricultură din zona de vest. Numărul expozanţilor a crescut cu 15 %

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad organizează în perioada 12-15 septembrie cea de-a XXIV-a ediţie a Târgului Agromalim, târg internaţional de agricultură, industrie alimentară şi ambalaje.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite