FOTO O judecătorie din judeţul Arad s-a mutat într-un sediu modern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Judecătoria Ineu s-a mutat în clădirea fostului centru militar
Judecătoria Ineu s-a mutat în clădirea fostului centru militar

În localitatea arădeană Ineu a avut loc astăzi inaugurarea noului sediu al judecătoriei, eveniment de o importanţă majoră pentru oraş, dar şi pentru zecile de mii de justiţiabili din zonă.

La inaugurare au participat reprezentanţi ai instanţelor superioare şi colegi de la alte judecătorii din judeţ, în frunte cu Lidia Barac, preşedintele Curţii de Apel Timişoara, Silvia Nădăban, preşedintele Tribunalului Arad, şi Otto SZEP, vicepreşedintele Tribunalului Arad.

De asemenea, au fost prezenţi Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Călin Abrudan, primarul oraşului Ineu, viceprimarul Ionel Alb, numeroşi consilieri locali, precum şi fostul primar Nicolae Mehelean.

După tăierea panglicii şi slujba de sfinţire a noului sediu, au fost evocate, în scurte discursuri, eforturile comune care au fost făcute pentru a salva de la desfiinţare Judecătoria Ineu, un mare merit în acest sens avându-l Călin Abrudan, primarul oraşului, care a oferit, practic, o casă nouă instituţiei care împarte dreptatea în zonă.

După momentul inaugural, Mariana Luciu, preşedintele Judecătoriei Ineu, i-a condus pe invitaţi într-un tur al noului sediu, vizitatorii putând să vadă, pe rând, sălile de consiliu, birourile judecătorilor şi preşedintelui, dar şi o cameră care evocă istoria instituţiei înfiinţată în 1871.

În momentul de faţă, la Ineu îşi desfăşoară activitatea trei judecători: Luciu Mariana (preşedinte), Ioana Popoviciu şi Valentin Paşcu (stagiar), alături de personalul auxiliar.
 

Vă mai recomandăm:Judecătorul din Ineu arestat pentru trafic de influenţă, trimis în judecată de DNA Timişoara

Magistratul Aurel Tripa, de la Judecătoria Ineu, judeţul Arad, arestat preventiv după ce a luat mită 300 de euro pentru a interveni într-un dosar, a fost trimis rapid în judecată de DNA Timişoara, la trei săptămâni de la flagrant.

UPDATE Judecătorul Aurel Tripa, de la Judecătoria Ineu, a fost ridicat de procurorii DNA

Judecătorul Aurel Tripa, de la Judecătoria Ineu, a fost ridicat în urmă cu puţine momente de către procurorii DNA. Acesta este membru în Colegiul de conducere al Judecătoriei Ineu.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite