FOTO Fântâna din pavaj, atracţia parcului „Aventura Voinicilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de copii au participat miercuri seara, la inaugurarea parcului „Aventura Voinicilor”, de pe malul Mureşului. Personaje din desenele animate au fost şi ele prezente la eveniment, spre bucuria celor mici. Au fost cozi la Minnie şi Mickey, la facepanting şi la modelat baloane.

Pe scena amenajată în parc a avut loc un spectacol de marionete şi unul artistic.

Atracţia principală a micuţilor a fost fântâna arteziană din pavaj, care este muzicală şi care are lumini colorate.
De asemenea, au avut loc ateliere de creaţie, pictură pe faţă, baloane modelabile, concursuri şi alte jocuri distractive. 

image

Foto

parc aventura voinicilor

Următorul eveniment special organizat în noul parc al copiilor va avea loc în 24 august, când se va organiza concursul Miss şi Mister Copilărie 2014.

Concursul va avea mai multe probe printre care: costumaţie de zi şi autoprezentare, proba de spontaneitate, proba de aptitudini, proba de teatru şi costumaţie de carnaval.

Miss şi Mister Copilărie face parte din proiectul Farmecul Copilăriei – Arădenii Retrăiesc Amintiri Duminica, eveniment finanţat de Primăria Municipiului Arad.

Investiţia în parc este de 4,2 milioane de lei, iar suprafaţa este de 17.000 de metri pătraţi.

Vă mai recomandăm: Voluntarii GAIA au igienizat Parcul Copiilor

Voluntarii din cadrul proiectului GAIA au demarat o acţiune de igienizare a Parcului Copiilor, situat pe Bulevardul Dragalina.

FOTO Parc pentru 100 de copii cu diazabilităţi amenajat de voluntari străini şi români

Mai mulţi voluntari români şi străini au început de ieri să amenajeze un părculeţ care va cuprinde un loc de joacă pentru aproximativ 100 de copii cu dizabilităţi internaţi în Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale din Târgu Jiu.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite