FOTO Cele mai tari locuri din Arad unde tinerii se distrează la sfârşit de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Mouche distracţia e în toi în fiecare weekend  FOTO arhivă personală La Mouche
La Mouche distracţia e în toi în fiecare weekend  FOTO arhivă personală La Mouche

Sfârşitului de săptămână este un prilej de petreceri pentru tineri. Arădenii dornici de a petrece în cluburile din oraş au la dispoziţie o sumedenie de variante.

Majoritatea cluburilor căutate de către tineri sunt situate în zona centrală a municipiului. Aici, weekend de weekend arădenii vin în număr mare în serile de vineri, sânmbătă şi duminică.
Cluburile cele mai căutate

La Mouche, situat la intrarea în ştrandul Neptun, atrage tinerii prin DJ-ii pe care îi invită aici, dar şi prin inedit. De exemplu aici a fost făcut mapping 3d pentru prima dată în Arad. 
Wings este un alt club preferat de tinerii arădeni, în zilele de sfârşit de săptămână. Localul, situat în piaţa Avram Iancu, este asaltat de tinerii care vor să petreacă pe diferite tipuri muzicale.

Localul Grand Boulevard, situat vizavi de Palatul Administrativ, atrage în număr mare tinerii arădeni.
Aici au loc, cu diferite ocazii şi spectacole folclorice.

Ahmad Tea House este una dintre puţinele ceainării de pe raza municipiului Arad. Cei care doresc să iasă într-o seara de weekend şi nu vor să îşi expună timpanele decibelilor din diferite cluburi, pot alege varianta Ahmad Tea House, situată în piaţa Avram Iancu. Aici se găsesc foarte multe variante de ceaiuri, dar nu numai. 

O altă variantă, tot în piaţa Avram Iancu este dată de cafeneaua literară Joy's. Acest local este deschis până la orele dimineţii, iar muzica nu afectează conversaţiile între cei ce servesc diferite tipuri de băuturi. De asemenera preţurile din această cafenea şi din ceainăria aminitită anterior sunt mai scăzute în comparaţie cu cluburile din zona centrală a oraşului.

În ceea ce priveşte preţurile din localurile amintite, acestea sunt puţin piperate, în comparaţie cu localurile de zi sau cu cele practicate în cartierele oraşului.

Preţul unei cafele variază între 5 şi 10 lei, în funcţie de tipul acesteia. Berea se vinde, în funcţie de sortiment cu preţuri cuprinse între 7 lei şi 10 lei.

O limonadă costă între 7 şi 13 lei, în funcţie de cantitate şi de local. Mai mulţi bani din buzunar scot cei care  preferă băuturile tari din aceste cluburi şi localuri.

Mai puteţi citi: FOTO  S-a deschis sezonul estival. Care sunt locurile de agrement din judeţul Vaslui

Ofertele sunt puţine, dar nu lipsesc cu desăvârşire. Pentru cei care doresc să petreacă un week-end departe de zgomotul oraşului şi să se rupă de problemele cotidiene pot să opteze pentru locurile de agrement din judeţ.

Cafenele şi cofetării de altădată din Sibiul vechi

Când Regele Soare dădea curs liber înfiinţării de cafenele în Paris, nu bănuia că acestea vor fi locurile în care se vor pune la cale revoluţii politice, literare sau de budoar. Insinuantă, voluptoasă, convivială, cafeaua cucereşte iremediabil simţurile, ajungând astăzi al doilea cel mai comercializat produs din lume, după petrol.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite