FOTO Unde ne putem distra în Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de băimărenii îşi petrec seara pe terasa Millennium Foto: facebook
Sute de băimărenii îşi petrec seara pe terasa Millennium Foto: facebook

Când vine vorba de distracţie, băimărenii nu se dau niciodată la o parte. Fie că îşi doresc să petreacă o seară pe o terasă, la o cafea sau într-un club, opţiunile sunt destul de numeroase şi pe măsura aşteptărilor clienţilor.

În funcţie de ce-şi doreşte fiecare băimărean, are la dispoziţie mai multe alegeri. Odată cu venirea verii, cei mai mulţi se îndreaptă către terasele din municipiu. Fără dar şi poate, cea mai populată terasă din Baia Mare este terasa Millennium. Numărul mare de mese, produsele de calitate, dar şi faptul că în fiecare seară se organizează concerte live au făcut ca în scurt timp această terasă să fie una dintre cele mai apreciate din Baia Mare. Aici, clienţii pot servii asa, pot să stea la o cafea, un suc şi să petreacă câteva ore alături de prieteni şi familie. 
 

Preţurile nu sunt nici acestea de speriat. O pizza porneşte de la preţul de 20 de lei şi poate ajunge până la 30 de lei, în funcţie de preferinţele fiecăruia. Un suc costă 5 lei, o bere între 4,5 lei şi 8 lei, iar o cafea 4,5 lei. Mai mult, tot aici se pot cumpăra şi prăjituri, patiseria din incinta complexului oferind o gamă variată de produse. De la 4 lei şi până în jurul preţului de 10 lei, există prăjituri pentru toate gusturile. 


O altă terasă apreciată din Centrul Vechi al municipiului Baia Mare. Pentru o seară liniştită, pentrecută înt-o ambianţă cât se poate de plăcută, o mare parte din băimăreni aleg terasa Lumiere. Cu produse servite la cel mai înalt standard, această terasă este unul din locurile cele mai frecventate când vine vorba de clienţii pretenţioşi. Nici în acest loc preţurile nu sunt atât de piperate pe cât ne-am fi aşteptat. Cu aproximativ 50 de lei, două persoane pot mânca pe săturate şi să servească şi o cafea, un suc sau un ceai.  


Tinerii care îşi doresc să petreacă o noapte întreagă în cluburile din Baia Mare au şi ei mai multe opţiuni. Tocmai deschis, clubul Pride pare a fi încă de pe acuma principala atracţie pentru majoritatea celor care îşi doresc să se distreze până la orele dimineţii. Aici se organizează ocazional diferite evenimente şi concerte. Preţurile nu sunt foarte diferite faţă de restul cluburilor din oraş, astfel că cei care vor merge aici ştiu deja la ce să se aştepte. 

Din nou distracţie. Încep Zilele Municipiului Baia Mare. Programul conţine o multitudine de evenimente


FOTO Parcul „Regina Maria“, un loc destinat tuturor băimărenilor

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite