FOTO Bijuterii, obiecte de artizanat, antichităţi şi preparate la grătar, la Târgul Estival

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În târg se găsesc tot felul de obiecte de artizanat
În târg se găsesc tot felul de obiecte de artizanat

Târgul Estival din cadrul Zilelor Aradului şi-a deschis porţile, în cursul dimineţii de sâmbătă. Arădenii care trec prin piaţa Avram Iancu şi pe străzile Meţianu şi Românului au posibilitatea de a achiziţiona bijuterii, obiecte de artizanat, antichităţi, obiecte decorative, jucării, flori.

De asemenea, la tarabele amenajate în incinta pieţei Avram Iancu se poate servi mâncare proaspăt gătită, colaci secuieşti, clătite, porumb fiert, îngheţată, dar şi mici, grătare sau bere.
Este pentru prima dată când Târgul Estival se ţine în această locaţie, până anul trecut acest târg se desfăşura pe bulevardul Revoluţiei, între Primărie şi Teatru.

Autorităţile spun că locaţia a fost mutată, deoarece pe străzile adiacente bulevardului Revoluţiei au loc lucrări, iar desfăşurarea târgului ar fi provocat blocaje. 

Mutarea târgului nu-i deranjează pe arădeni. „Ne place cum este oranizat târgul în acest an. Din partea mea poate să se desfăşoare permanent aici”, spune unul dintre vizitatori.

Tot astăzi în cadrul Zilelor Aradului vor avea loc spectacole folclorice în cartierul Bujac, o gală hipică la parcul chinologic din cartierul Subcetate, dar şi concerte pe ştrandul Neptun.

Vă mai recomandăm: Zece zile de sărbătoare pentru arădeni

Primăria Municipiului Arad organizează în perioada 15-24 august  2014 un maraton de evenimente cultural-artistice şi recreative dedicate  arădenilor,  pentru sărbătorirea Zilei Municipiului Arad, 22 august, care marchează momentul istoric din anul 1834 când Aradul a obţinut statutul de Oraş Liber Regesc.

FOTO Sute de umbrele multicolore acoperă strada pietonală Meţianu

Strada pietonală Meţianu din municipiul Arad a fost acoperită de sute de umbrele multicolore. Acestea au fost instalate deoarece pe strada respectivă se va desfăşura o parte din târgul organizat în cadrul Zilelor Aradului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite