FOTO Alexandra Dîrlea, tânăra care îşi doreşte să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 22 de ani, dar se poate mândri cu 14 clasări pe podiumuri printre care şi locul II la Campionatele Naţionale de MTB XCM. Este vorba despre arădeanca Alexandra Ioana Dîrlea, care merge cu bicicleta de la vârsta de 7 ani.

Săptămâna trecută aceasta a participat la un concurs la Bratislava este vorba despre Slovak Winter Mtb & Runing Trophi. Acolo a obţinut locul V. 

„Merg pe bicicletă de la şapte ani, iar de ciclism m-am apucat de un an şi jumatate, datorită faptului că am primit cadou o bicicletă de la «iepuraş»”. De aici şi până la primul concurs nu a mai fost decât un pas. Concurez pe şosea şi la motain bike. Momentan sunt rider la echipa RACING BIKE PRO MERIDA. În sezonul precedent, şi primul pentru mine, mă pot mândri cu multe premii”, spune Alexandra. Despre concursul de la la Bratislava, Alexandra vorbeşte numai de bine. 

„Am fost plăcut surprinsă de buna organizare a concursului şi de nivelul ridicat la care se află ciclismul din străinătate. În sezonul care urmează îmi doresc să revendic titlul de campioană naţională la amatori, atât pe şosea cât şi la montain bike, aceasta fiind şi ramura mea preferată. De asemenea, în luna iulie am planificat încă un concurs la Bratislava, Stupava Trophy, unde îmi doresc să urc pe cea mai înaltă treaptă a podiumului”, mărturiseşte Alexandra Ioana Dîrlea.

Aceasta mai spune că sezonul competiţional din acest an va fi pentru ea unul de tranziţie şi pregătire pentru a trece la ciclismul profesionist. 

Vă mai recomandăm: Ciclism şi atletism, două competiţii sportive reuşite la Panciu

Un târg al alimentelor sănătoase şi o cursă de ciclism au loc la Chişinău

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite