FOTO Alegeri parlamentare. Colegiul 6 Deputaţial Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul.ro prezintă candidaţii pe care partidele politice au decis să-i arunce în lupta pentru un post de senator sau deputat. În judeţul Arad există şapte colegii pentru Camera Deputaţilor şi trei pentru Senat.

Colegiul deputaţial 6, care cuprinde partea de Sud-Est a judeţului, îi are ca principali aspiranţi la un fotoliu de parlamentar pe: Dorel Căprar (USL), Marius Gondor (ARD), Remus Guţu (PP-DD) şi Gyorgy Şipoş (UDMR).

Dorel Căprar este co-preşedintele USL Arad şi preşedinte al PSD Arad, fiind unul dintre apropiaţii premierului Victor Ponta. Deţine funcţia de consilier judeţean. Acesta a mai fost în două rânduri consilier municipal.

Marius Gondor  este actualul deputat al acestui colegiu parlamentar. A fost inspector şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad, dar şi lider de sindicat.

Remus Guţu este preşedintele PP-DD Arad şi totodată vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad. S-a făcut cunoscut ca om de afaceri şi mai apoi ca politician.

Gyorgy Şipoş a fost consilier local în comuna Vinga, iar mai apoi consilier judeţean. Este un împătimit al vânătorii şi cunoscut agricultor din partea de Sud a judeţului Arad.
 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite