FOTO Alegeri parlamentare. Colegiul 5 Deputaţial Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alegerile parlamentare vor avea loc în data de 9 decembrie  FOTO Adevarul
Alegerile parlamentare vor avea loc în data de 9 decembrie  FOTO Adevarul

Adevărul.ro prezintă candidaţii pe care partidele politice au decis să-i arunce în lupta pentru un post de senator sau deputat. În judeţul Arad există şapte colegii pentru Camera Deputaţilor şi trei pentru Senat.

În ceea ce priveşte situaţia din colegiul deputaţial 5, din Nord-Estul judeţului aceasta se prezintă astfel: Ciprian Luca (USL), Eusebiu Pistru (ARD), Cătălin Ţiţirigă (PP-DD) şi Rozalia Czuth (UDMR).

Ciprian Luca este actualul deputat al acestui colegiu parlamentar. Este cunoscut drept un apropiat al preoţilor din întreg judeţul, relaţia sa, în perioada în care a fost şeful de cabinet al preşedintelui Consiliului Judeţean Arad, cu aceştia fiind una foarte bună.

Eusebiu Pistru este vicepreşedinte al CJA. În vremea guvernelor Boc şi Ungureanu a fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Este un cunoscut om de afaceri din Arad.

Cătălin Ţiţirigă este actualmente viceprimar al municipiului Arad. Fiind originar din zona Sebişului, acesta a optat pentru o candidatură în acest colegiu.

Rozalia Czuth a fost consilier local în oraşul Ineu. S-a făcut cunoscută în urma unui scandal din Ineu, în care a solicitat fostei conduceri a Primăriei ca o fundaţie apropiată UDMR să primească spaţiul destinat unui muzeu.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite