Forumul Economic Internaţional de la Arad,  mediatizat în Republica Moldova

0
0
Istoricul arădean Antoniu Martin a prezentat evenimentul
Istoricul arădean Antoniu Martin a prezentat evenimentul

În 20 martie 2017, s-a desfăşurat la Chişinău , la Agenţia de Presă IPN , conferinţa de presă prin care a fost mediatizat Forumul Economic Internaţional, care se va desfăşura la Arad, între 21-23 aprilie 2017. La evenimentul de presă, au participat  Antoniu Martin , preşedintele pentru România al Centrului Interregional de Advocacy şi Diplomaţie , precum şi omologul său din Republica Moldova , Adrian Furculiţă.

După ce Adrian Furculiţă a prezentat importanţa acestui eveniment economic pentru firmele şi mediul administrativ din Republica Moldova-subliniind necesitatea schimbului de experienţă, precum şi preluarea de expertiză de la firme din România şi Europa-,Antoniu Martin a prezentat oportunităţile economice oferite de către zona de vest a României , cu precădere de oraşul şi judeţul Arad.

„Una din principalele provocări care stau în faţa firmelor din Republica Moldova o reprezintă atragerea de resurse financiare dublată de necesitatea formării resurselor umane la nivel competitiv , aspecte la care poate contribui participarea la un eveniment economic internaţional de referinţă”, a spus Adrian Furculiţă , preşedinte pentru Republica Moldova al CIAD.

„Forumul Economic Internaţional de la Arad va reuni firme şi reprezentanţi ai mediului de afaceri , precum şi reprezentanţi ai mediului politic şi administrativ din România , Republica Moldova , Italia , Serbia şi Ungaria. Va fi o foarte bună oportunitate de cunoaştere reciprocă , de realizare a unor parteneriate , a unor schimburi de experienţă. Semnalele pe care deja le avem sunt foarte bune , în sensul în care un număr foarte mare de firme din ţările amintite  s-au înscris şi se vor înscrie în perioada următoare la evenimentul economic”, a declarat Dr. Antoniu Martin , preşedinte pentru România al CIAD.

Vă mai recomandăm: Istoricul arădean Antoniu Martin, primit la Preşedinţia Republicii Moldova

 Istoricul arădean Antoniu Martin a primit o distincţie din partea conducerii Academiei Militare „Alexandru cel Bun“ din Chişinău

Arad


Ultimele știri
Cele mai citite