Fetele care s-au înscris la concursul de „Miss Arad 2013” se pregătesc de  marea finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce aproape timp de patru săptămâni fetele care participă la concursului de frumuseţe „Miss Arad 2013” au fost ridicate la rang de vedete locale.

Ele au participat la o sumedenie de evenimente şi activităţi publice, iar organizatorii se pregătesc intens pentru marea finala din data de 30 august, care va avea loc la Teatrul de Stat „Ioan Slavici”, într-o atmosfera elegantă, acompaniată de muzică aleasă, momente fashion inedite şi multe surprize pline de emoţie.
O prioritate pentru organizatori, anul acesta, este realizarea unei adevărate experiente de neuitat pentru spectatorii concursului, care se va dezvolta în mai multe etape.

În acest sens, datorită faptului că se doreşte implicarea directă a persoanele care vor asista la concurs, spectatorii vor contribui activ la strângerea de fonduri pentru cazul umanitar pe care concursul îl susţine, prin cumpărarea biletului de intrare, de asemenea aceştia vor avea ocazia de a-şi vota concurenta preferată din cele 13 finaliste ale concursului.

Votul publicului reprezentând 50 de procente din sufragiul total al alegerilor generale, restul de 50 de procente fiind reprezentat de rezultatul alegerilor realizat de juraţii concursului.

Mai puteţi citi: Miss Parlament. Cine va fi aleasă cea mai sexy aleasă sau ce griji îi mai tulbură pe parlamentari

FOTO VIDEO Câştigătoarea Miss World România, Andreea Chiru, la Adevărul Live: „Criticile m-au ambiţionat“

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite