Eleva din Arad cu cea mai mare notă la Bac a preferat să rămână în România. Şi-a deschis o afacere şi vrea să dea lovitura

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Melania are 19 ani şi vrea să performeze în afaceri Foto Claudia Untaru
Melania are 19 ani şi vrea să performeze în afaceri Foto Claudia Untaru

Olimpia Melania Avram s-a remarcat în această vară ca fiind cea mai bună elevă a unui liceu din Arad, obţinând cea mai mare medie din Colegiul Naţional Preparandia „Dimitrie Ţichindeal” la examenul de Bacalaureat (9,80). De asemenea, Melania a obţinut primul loc pe judeţ la olimpiada de Sociologie.

Deşi mereu a fost o elevă bună şi avea mari şanse să plece din ţară mai departe la studii, a ales să urmeze aici o facultate şi să îşi deschidă o afacere. Astfel, Olimpia Melania Avram (19 ani) are acum alături de prietenul ei o hală în municipiu în care are spre vânzare mii de produse de haine, cosmetice şi tot felul, aduse din Germania, Franţa şi chiar Olanda. 

Melania Avram, eleva din Arad care, la Bacalaureat, a obţinut cea mai mare notă din Colegiul Naţional Preparandia „Dimitrie Ţichindeal” a ales să rămână şi sa studieze în oras, la Ştiinţe Umaniste. Melania urmează specializarea Română-Engleză, iar în paralel se ocupă şi de afaceri. Împreună cu logodnicul ei, fosta elevă olimpică încearcă să-şi facă timp pentru a se ocupa de magazinul pe care l-a deschis de curând în centrul Aradului.

afaceri

Melania se îngrijeşte şi de afacere, dar nu îşi neglijează nici studiile, la Facultate având o prezenţă de aproape sută la sută. Tânăra spune că provocarea cea mai mare vine de-abia acum, pentru că firma pe care o administrează împreună cu logodnicul ei, Cristi, are drepturi exclusive de distribuţie în zonă a unor parfumuri concentrate de haine, pentru limpezirea rufelor, care par să aibă foarte mare căutare, astfel că şi nevoia de dezvoltare este extrem de mare, iar gradul de implicare trebuie să crească şi el, direct proporţional cu cererea.

Ca şi planuri de viitor, fosta elevă eminentă din liceul Pedagogic, din Arad, îşi doreşte intemeierea unei familii şi cât mai mulţi copii, dar şi o carieră de business- în România, pentru că, spune ea, tinerii trebuie să muncească, pentru a susţine economia acestei ţări.

Vă mai recomandăm: România, pe locul 36 în topul „uşurinţei“ de a face afaceri

Idei de afaceri pentru femei: 5 propuneri de proiecte creative şi interesante

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite