Doi bărbaţi condamnaţi la închisoare au fost prinşi de poliţiştii de frontieră arădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aceştia erau daţi în urmărire generală şi au încercat să părărsească ţara pe la vama Nădlac. Cei doi sunt condamnaţi la închisoare pentru diferite infracţiuni.

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat şi predat autorităţilor competente, doi cetăţeni români care se sustrăgeau de la executarea pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea unor infracţiuni.

”La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac pe sensul de ieşire din ţară călătorind cu un mijloc de transport internaţional, s-au prezentat doi cetăţenii români Marian A., în vârstă de 25 ani şi Marius D, în vârstă de 20 ani”, a declarat Mihaela Leş, purtător de cuvânt IJPF Arad.

La efectuarea formalităţilor vamale, poliţiştii au constatat că pe numele acestora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea de şase ani  pentru Marian A. pentru săvârşirea infracţiunii de provocarea de leziuni ce au pus viaţa în pericol unei alte persoane şi respectiv de doi ani pentru Marius D. pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei.

Cei doi au fost reţinuţi la frontieră şi mai apoi predaţi unei echipe operative din cadrul I.P.J. Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite