Cum să bagi benzină gratis: metoda unui arădean care ar putea plăti cu închisoarea pentru inventivitatea sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 21 de ani din Arad a inventat o metodă prin care să alimenteze cu benzină fără să plătească, motiv pentru care a fost reţinut pentru 24 de ore.

Un tânăr din Arad a fost reţinut pe 24 de ore, fiind bănuit că fura plăcuţe de înmatriculare, le monta pe maşina sa şi alimenta astfel cu benzină fără să plătească, scrie Digi24.

Poliţiştii oraşului Pecica, judeţul Arad, împreună cu cei ai Secţiei 1 Vlaicu au identificat un tânăr de 21 de ani care era bănuit de furtul mai multor plăcuţe de înmatriculare.

Tânărul din Pecica este acuzat că, în perioada 23 august – 1 septembrie a.c., a furat mai multe plăcuţe de înmatriculare de pe maşini parcate, transmite Mediafax. Ulterior, bărbatul ar fi montat numerele de înmatriculare pe un alt autoturism şi ar fi mers în mai multe benzinării din Pecica şi şi-a alimentat maşina fără să plătească contravaloarea combustibilului.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru furt, furt calificat şi conducerea unui autoturism cu numere false de înmatriculare.

Tânărul va fi prezentat magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite