Cozi impresionante făcute de români pentru reducerile la hainele vândute la Parndorf, în Austria: „Nici nu putem compara cu ce se întamplă la noi în ţară”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii au stat ore la coadă
Oamenii au stat ore la coadă

Românii, polonezii şi unguri se îngrămădesc, în aceste zile, la reducerile de la celebrul complex de magazine Parndorf, din Austria. Cozi impresionante sunt în spacial la outlet-urilor Gucci, Prada, Geox şi Burberry.

Mai multe magazine din cadrul complexului Parndorf, din Austia, au fost forţate, în ultimele zile, să aducă pază suplimentară şi să coordoneze cozile formate în faţa magazinelor. La outlet-ul McArthurGlen a fost joi o zi de reduceri de până la 80%. Conform conducerii a fost o zi record la incasari, iar estimarile vis a vis de numărul clienţilor se învârt în jurul unei cifre cu cinci zerouri.

Românii spun că aleg să meargă în Austria, deaorece spre deosebire de “tunurile reducerilor fantasmagorice” din România, acolo preţurile sunt tăiate cu adevărat.

 „Nici nu putem compara cu ce se întamplă la noi în ţară, unde unii doar se fac că au reduceri. Aici măcar nu te păcăleşti şi iei şi haine de firmă”, spune arădeanul Mirel Postolache.

parndorf

La rând la haine de firmă

Atmosfera cumpărăturilor de zeci de milioane de euro este întregită de un scurt popas la iarbă verde unde cumparatorii au timp să-şi tragă sufletul şi să faca planul pentru un nou set de cumparaturi.

parndorf

Sunt arădeni care merg de câteva ori pe an la Parndorf. „Noi nu cumpărăm haine decât de acolo. La fel şi parfumuri. mergem de câteva ori pe an, normal la reduceri şi aveam haine ce la noi nu se găsesc sau sunt la preţuri foarte mari. Am găsit o pereche de blugi de exemplu cu 10 euro, la noi dădeam 60 pe ea”, spune Ionela.

Vă mai recomandăm: Perioade de reduceri în 2016 – Care sunt cele mai bune sezoane de shopping din an

Cum şi-a cumpărat un viceprimar haine de fiţe din banii primăriei: a inventat salopeta Lacoste

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite