Congolezi, vietnamezi şi moldoveni prinşi la frontieră cu acte false în acest week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat patru persoane din Republica Moldova, Congo şi Vietnam care au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria folosindu-se de acte de identitate false sau aparţinând altor persoane.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, pe sensul de ieşire din ţară călătorind cu un mijloc de transport internaţional, s-a prezentat o persoană de sex feminin care s-a legitimat cu o carte de identitate franceză.


”Comparând fizionomia persoanei cu cea din fotografia aplicată în documentul de trecere a frontierei, prin metoda portretului vorbit, s-a stabilit faptul că documentul prezentat aparţine altei persoane” a declarat Mihaela Leş, purtător de cuvânt IJPF Arad.

Poliţiştii de frontieră au stabilit că femeia este din Congo şi se numeşte Irene B., în vârstă de 34 ani. Aceasta a declarat că a obţinut cartea de identitate falsă în Congo.

Tot la Nădlac, pe sensul de ieşire din ţară, călătorind ca pasager într-un mijloc de transport internaţional s-a prezentat o femeie care s-a legitimat la controlul de frontieră cu o carte de identitate românească falsă.

”Din declaraţia persoanei şi în urma verificărilor efectuate a rezultat că aceasta este din Republica Moldova şi se numeşte Nadejda N., în vârstă de 20 ani. Tânăra a declarat că documentul prezentat l-a obţinut de la o persoană necunoscută în schimbul sumei de 100 euro”, a explicat purtătorul de cuvânt.

Doi vietnamezi care s-au prezentat şi ei pentru a ieşi din ţară în vama Nădlac cu paşapoarte vietnameze au fost reţinuţi după ce s-a constatat că fizionomiile persoanelor nu seamănă cu cele din poze.

Din declaraţiile persoanelor în cauză şi în urma verificărilor efectuate a rezultat că aceştia sunt din Vietnam şi se numesc Binh H., în vârstă de 23 ani şi Linh N., în vârstă de 30 ani. Cei doi susţin că documentele le-au obţinut de la o persoană necunoscută în Vietnam.


Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite