BEC a decis: afişele cu USL trebuie înlăturate şi din Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afişle, cu USL dispar din mai multe judeţe din ţară FOTO arhivă
Afişle, cu USL dispar din mai multe judeţe din ţară FOTO arhivă

Biroul Electoral Central (BEC) a admis contestaţia formulată de Filiala Teritorială PNL Arad cu privire la folosirea, în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, a siglei Uniunii Social Liberale.

George Demian, secretar coordonator al PNL Arad a declarat:

„Mă bucură admiterea contestaţiei noastre, pentru că în acest fel populaţia nu va mai fi păcălită cu faptul că USL trăieşte. Prin admiterea contestaţiei s-a dovedit, încă o dată, că USL nu mai există, oricât ar încerca unii să-i inducă în eroare pe cetăţeni”, a declarat George Demian, secretar coordonator al PNL Arad.
Ca urmare a acestui lucru, autorităţile publice locale din toate localităţile judeţului trebuie să ia măsuri pentru îndepărtarea afişelor electorale cu USL.

Până acum măsura a fost dispusă pentru judeţele Arad, Vâlcea, Ilfov şi Botoşani, în urma unor plângeri adresate BEC de către liberali.

În decizia BEC din şedinţa de duminică, privind admiterea unei contestaţii formulate de filiala Arad a PNL împotriva unei decizii a Biroului Electoral Judetean nr. 2 din judeţul Arad, se precizează:

„Admite plângerea formulată de filiala Arad a PNL. (…) Dispune înlăturarea afişelor electorale folosite de Alianţa electorală PSD-UNPR-PC care conţin denumirea Uniunea Social Liberală sub forma acronimului „USL” de pe raza judeţului Arad”.

Vă mai recomandăm: PNL a învins PSD la Alexandria BEJ obligă primăria să dea jos afişele cu sigla USL

Continuă cearta pe „marca USL“. Liberalii: „PSD să scrie pe afişe «PCR trăieşte!»“

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite