Astăzi se deschide un nou supermarket Billa, în incinta mall-ului Atrium

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al doilea magazin Billa din Arad se deschide astăzi, în complexul comercial Atrium Center. Primul supermarket Billa din oraş s-a deschis în 2 noiembrie 2000, în cartierul Micălaca.

Pe lângă spaţiul comercial nou şi produsele oferite, Billa a adus arădenilor şi 50 de locuri de muncă noi. Numărul total de angajaţi Billa Arad se ridică acum la 120.

Un nou supermarket Billa se deschide mâine în mall-ul Atrium Center

„Magazinul beneficiază de cele mai performante tehnologii de refrigerare, incluzând ultimele modele de vitrine frigorifice, care se integrează într-o amenajare a spaţiului de vânzare foarte modernă”, a declarat Sabin Fane, director marketing Billa.

VIDEO: Arădenii au în sfârșit un mall în orașul lor

„Cu ocazia deschiderii, reprezentanţii Billa Arad au pregătit şi o serie de promoţii, a spus Adrian Baltă“, director de vânzări Billa. În Arad mai există opt supermaketuri, dintre care unul Kaufland, două Peny, două Spar, un magazin Plus şi două Profi.

Atrium Center a fost vândut ieri firmei maghiare Arcadom din cauza datoriilor

La noul magazin Billa arădenii vor putea ajunge cu ajutorul tramvaielor care circulă către Gara Arad. Billa este prezentă în România din februarie 1999 şi este parte componentă a grupului german REWE, care numără mai mult de 15.000 magazine şi 320.000 angajaţi în întreaga Europa.

EXCLUSIV: Atrium Center, vândut în ziua inaugurării din cauza datoriilor

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite