Aradul descoperit de o mână de oameni în fiecare sfârşit de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru câţiva arădeni, judeţul reprezintă mai mult decât nişte drumuri neasfaltate, bătaie pe fonduri şi bani guvernamentali. Proiectul care în fiecare weekend îi găseşte pe aceştia în mijlocul judeţului le-a propus ca în această vară să descopere frumuseţea Aradului.

Pornind de la un grup de prieteni iubitori de natură, „Descoperim Aradul” adună în momentul de faţă zeci de tineri care în fiecare sfârşit de săptămână strabat judeţul Arad, în încercarea de a descoperii frumusetea judeţului nostru.

„Este un proiect prin care ne propunem ca în această vară să descoperim frumuseţea judeţului Arad. În fiecare sfârşit de săptămână, mai exact duminica, vizitam o locaţie din judeţul Arad. Cetăţi, mănăstiri, castele, păduri prin care Robin Hood cu siguranţă a trecut, rezervaţii naturale. Sunt atâtea locaţii minunate şi vara asta sperăm să reuşim parcurgerea tuturor obiectivelor ce merită vizitate”, a spus Daniel Mitre, iniţiatorul proiectului.

În acest weekend, Bulciul este ţinta drumeţilor. Întâlnirea cu participanţii la drumeţia din această săptămână are loc azi, la ora 14.00 pe platoul din faţa Gării Arad, urmând ca întoarcerea să se facă mâine.

„Amintim celor interesaţi de eveniment sa nu uite de corturi sau saci de dormit, costurile de transport sunt aproximativ 20 de lei, camparea la Bulci este gratuită”, mai spune Mitre.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite