Arădenii sunt invitaţi să contribuie la educaţia copiilor nevoiaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hypermachetul Cora a ajuns la cea dea treia ediţie a campaniei „Luna Cora, dăruieşte dorinţe împlinite”. Astfel, din mai până în iulie, la casele de marcat puteţi dona orice sumă de bani doriţi, direct pe bonul fiscal, ca şi cum ar fi încă un articol pe lista voastră de cumpărături.

La sfârşitul lunii iulie, Cora va dona toată suma adunată din donaţiile clienţilor, plus 12 mii de lei din partea companiei, campaniei „Redă-i şansa de a merge la şcoală”, un proiect al Asociaţiei Cetatea Voluntarilor în sprijinul copiilor sărmani care din cauza lipsurilor materiale riscă să renunţe la educaţie.

Cu banii colectaţi se vor cumpăra rechizite, manuale şi alte materiale necesare pentru şcoală dar care constituie o cheltuială foarte mare pentru familiile cu venit mic sau mulţi copii.

„În acest an contribuţia Cora, împreună cu sumele donate de către clienţi, cărora le mulţumesc pentru implicarea şi susţinerea din anii trecuţi, se vor îndrepta către Cetatea Voluntarilor şi mai departe către cei 100 de copii care au nevoie de sprijin pentru educaţie. Aceste suflete nevoiase au nevoie de speranţă, de dăruire, de educaţie. În cardul acestei campanii fiecare dintre noi poate dărui speranţa şi educaţie. Vă invit pe această cale să fiţi încă o dată alături de noi şi de copii pe care dorim să-i sprijinim, să dăruim împreună dorinţe implite!” a declarat Ionela Bercu, directorul Cora Arad.

Vă mai recomandăm: FOTO VIDEO A fost lansată Asociaţia Cetatea Voluntarilor

REPORTAJ Şansa la educaţie, bogăţia unor copii nevoiaşi. Un liceu privat din Satu Mare le oferă burse gratuit

Arad


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri