Ambasadorul Spaniei a vizitat Castelul Regal de la Săvârşin

0
0
Ambasadorul
Regatului Spaniei, Carola de Grandes Pascual şi Principesa Moştenitoare, la
Castelul Regal Peleş (FOTO romaniaregala.ro)
Ambasadorul Regatului Spaniei, Carola de Grandes Pascual şi Principesa Moştenitoare, la Castelul Regal Peleş (FOTO romaniaregala.ro)

Ambasadorul Regatului Spaniei în România, Excelenţa Sa Estanislao de Grandes Pascual, a vizitat, la sfârşitul săptămânii trecute, la invitaţia Principesei Moştenitoare şi a Principelui Radu, Castelul de la Săvârşin.

„Cu ocazia încheierii misiunii diplomatice în România, Excelenţa Sa domnul Estanislao de Grandes Pascual, ambasadorul Regatului Spaniei în România, şi doamna Carola de Grandes Pascual au fost invitaţi la Castelul Regal Săvârşin de către Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare şi Principele Radu. Vizita a avut loc sâmbătă, 11 ianuarie 2014”, spun reprezentanţii Casei Regale a României.

Ambasadorul Estanislao de Grandes Pascual a reprezentat Regatul Spaniei în România timp de aproape cinci ani. În anul 2012, la Palatul Elisabeta, Excelenţa Sa a primit Crucea Casei Regale a României, din partea Majestăţii Sale Regelui.

Vă mai recomandăm: FOTO VIDEO Pe urmele Regelui Mihai: castelul şi domeniul de la Săvârşin, din Arad, locuri pline de istorie

Echipa lui Victor Ponta precizează că premierul nu a cinat la Săvârşin cu Regele Mihai, ci cu familia princiară

Arad


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri