Alertă la UTA. Antrenorul Mircea Rednic a ajuns, din nou, la spital

0
Publicat:

Mircea Rednic, antrenorul UTA, a ajuns, din nou, la spital pentru că i s-a făcut rău în timpul sedinței de pregătire a echipei sale. Este a doua oară când „Puriul” ajunge la spital.

Rednic trăiește intens fiecare meci FOTO arhivă Adevărul
Rednic trăiește intens fiecare meci FOTO arhivă Adevărul

Este chiar săptămâna în care echipa antrenată de Rednic va disputa meciul cu Petrolul.

Antrenorul UTA s-a prezentat în dimineața de luni, 19 februarie 2024, la stadion, iar în jurul orei 13.00 s-a deplasat pe terenul ICRTI pentru ședința de pregătire a echipei sale. Acolo i s-a făcut rău și a spus că amețește. Imediat i-a cerut team-managerului Sorin Botiș să-l ducă de urgență la spital.

Din primele informații pe care le avem, acesta este bine, poate puțin epuizat. Medicii spun că îl vor mai ține pe Rednic sub control și probabil că îi vor recomanda câteva zile de pauză.

Sorin Botiș și Daniel Chiorean sunt cei care au mers cu Rednic la spital, acolo unde se află și acum. I se fac investigații suplimentare pentru a se vedea cauzele stării în care s-a aflat la antrenament. Cert este că în acest moment, Mircea Rednic se simte bine, este în afara oricărui pericol.

La finalul lunii august, Rednic a trecut recent printr-o operație la inimă, în care i s-au montat trei stenturi. 

Atunci fostul fotbalist Mircea Rednic, antrenor la UTA, echipa de fotbal a Aradului, transmitea că este bine și că își cere scuze că nu poate răspunde la telefoanele primite.

I-am făcut o vizită la spital domnului Mircea Rednic, deîndată ce am aflat de problema prin care trece. La insistențele domniei sale ne-am făcut un selfie și am dat curs rugăminții de a transmite suporterilor UTA că se simte bine și că se va întoarce la echipă cât mai repede posibil, cerându-și totodată scuze că nu poate răspunde la telefoanele primite”, a fost mesajul postat de primarul Călin Bibarț alături de o fotografie.

Primarul cu Rednic la spital FOTO arhivă Călin Bibarț
Primarul cu Rednic la spital FOTO arhivă Călin Bibarț
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite