Surpriză în Superliga. Neluțu Sabău, trădat de apărare în confruntarea cu prietenul Mircea Rednic

0
Publicat:

Universitatea Cluj a fost învinsă de UTA Arad cu scorul de 3-1 (2-1), duminică, pe Cluj Arena, într-un meci din etapa a 24-a a Superligii de fotbal. Mircea Rednic a câștigat duelul cu prietenul său, Ioan Ovidiu Sabău, după după o prestație plină de gafe a ardelenilor.

ovidiu sabau u cluj jpg

Kenyanul Eric Johana Omondi (13) a deschis scorul pe contraatac, după o eroare comisă de fundaşul argentinian Lucas Masoero. UTA şi-a majorat avantajul prin olandezul Kevin Luckassen (36), care a beneficiat de o greşeală a lui Bogdan Mitrea, celălalt fundaş central al clujenilor, spre disperarea antrenorului Ovidiu Sabău. Gazdele au redus din diferenţă prin Daniel Popa (45+4), cu un şut superb la colţul lung.

Omondi a reuşit dubla după pauză (55), cu un şut înşelător la colţul lung, U Cluj a alergat după egalare, dar cei cu ocaziile mai mari au fost tot oaspeții, portarul Plamen Iliev blocându-i pe rând pe Omondi (60) şi Luckassen (61).

UTA a reuşit a doua victorie consecutivă, în timp ce U Cluj are două eşecuri la rând. Arădenii şi-au luat revanşa după ce Universitatea a câştigat în tur cu 1-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite