50.000 de gurmanzi şi sute de reţete savuroase, la Street FOOD Festival Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arădenii au umplut Piaţa Avram Iancu FOTO Adevărul
Arădenii au umplut Piaţa Avram Iancu FOTO Adevărul

Street FOOD Festival Arad a fost un succes. Piaţa Avram Iancu s-a umplut cu peste 50.000 de gurmanzi pe tot parcursul weekend-ului.

Delicatesele, muzica bună şi atmosfera relaxantă au reuşit să creeze la Arad un festival complet asezonat cu sute de reţete, zeci de bucătari ingenioşi şi activităţi diverse.


“Arad, îţi mulţumim. Primirea frumoasă pe care ne-ai oferit-o ne-a surprins şi ne face să ne dorim să revenim. Pe tot parcursul weekend-ului am fost uimiţi să vedem cât de bine primit este conceptul nostru, lucru care s-a resimţit şi la nivel de vendori şi parteneri prezenţi în festival, aşadar sperăm să ne revedem curând. Mulţumim tuturor autorităţilor şi instituţiilor de la nivel de municipiu care ne-au fost alături şi au sprijinit Street FOOD Festival Arad şi nu în ultimul rând sponsorilor şi partenerilor noştri că au avut încredere în conceptul nostru. Acum e momentul pentru noi să ne continuăm călătoria prin ţară şi abia aşteptăm să ajungem acasă la Cluj-Napoca” a declarat Nely Borza, Project Manager Street FOOD Festival.


Aflat pentru prima dată la Arad, Street FOOD Festival a provocat gusturile şi simţurile gurmanzilor cu produse ingenioase pregătite de bucătari cu experienţă. Cei peste 30 de vendori de mâncare au creat meniuri originale şi au tentat publicul cu produse precum: burgeri, porchetta sandwich, quesadilla, pulled pork şi multe altele. Chef Foa a răsfăţat publicul cu preparate autentice de street-food şi s-a alăturat conceptului devenit deja fenomen la nivel naţional.


Bucătăria Street FOOD Festival Arad nu a însemnat doar mâncare. Delicatesele din festival au putut fi servite în compania unor concerte live, a unor filme cu tematică la zona de cinema outdoor sau, la zona de relaxare alături de cei dragi. De asemenea, cei mici s-au distrat la Kids Zone pe tot parcursul weekend-ului cu activităţi de pictură, ceramică şi face-painting. Alături de această componentă, Street FOOD Festival a invitat publicul să se implice şi în campania Share a Meal, prin intermediul unor donaţii care au însemnat peste 50 de porţii de mâncare duse la adăposturile pentru cei mici.


Street FOOD Festival nu se opreşte aici, urmează alte 5 oraşe în care mâncarea stradală va pune stăpânire şi va pune gusturile gurmanzilor la încercare. Mai multe detalii pe website-ul: www.streetfoodfestival.ro
Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenţia Why Not & Flavours, prezentat de Kaufland România, savurat cu Staropramen.

Eveniment susţinut de Municipiul Arad prin Centrul Municipal de Cultura Arad, Poliţia Locală Arad, Centrul Judeţean de Voluntariat Arad.

Despre Street Food Festival

Street FOOD Festival a fost o idee dospită timp de mai bine de 2 ani de către iniţiatorii proiectului care şi-au dorit să popularizeze în România un eveniment în aer liber dedicat mâncării spectaculoase gătite şi servite în stradă într-un cadru relaxant. Conceptul în sine se bazează pe o experienţă inedită ce aduce an de an cei mai buni vendori alături de marii producători de specialităţi culinare şi, evident, pasionaţii de gastronomie.

Vă mai recomandăm: Mâncăruri alese la Street Food Festival FOTO

Toate bucătăriile lumii pe o stradă din Cluj. Primul festival de mâncare stradală din România

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite