2,5 milioane de lei pentru canalizarea din Socodor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria din Socodor a finalizat o licitaţie care se referă la realizarea unui sistem de canalizare în comună. Suma estimată pentru lucrările ce urmează să fie făcute a fost de aproape 3 milioane de lei.

Însă, în urma licitaţiei, preţul a scăzut destul de mult, până la 2,5 milioane de lei. Primăria Socodor a primit trei oferte, iar, după analiza acestora, a stabilit şi câştigătorul: Dateco SRL din Lugoj.

Potrivit caietului de sarcini, firma din judeţul Timiş va trebui să realizeze sistemul de canalizare pe o lungime de peste 5.000 de metri, să construiască o staţie de epurare pentru 1.000 de persoane, să realizeze 156 de racorduri până la limita de proprietate şi să construiască 127 de cămine de vizitare şi intersecţie. Tot încadrul acestui contract vor trebui instalate şi staţii de pompare.

Fondurile pentru acest proiect sunt nerambursabile, venind de la Uniunea Europeană prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România.

Vă mai recomandăm: FOTO Lucrări de canalizare pe mai multe străzi din municipiu

Primăria Arad informează că în municipiu se derulează în prezent lucrări la reţele subterane în cadrul proiectului «Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Arad» cofinanţat din Fondul de Coeziune, prin Programul Operaţional Sectorial « Mediu»

Lucrările de reabilitare la conductele de apă şi canalizare vor modifica circulaţia în centrul municipiului

Începând de astăzi în municipiul Arad se vor executa lucrări de reabilitare la conducta de apă şi conducta de canalizare pe străzile 1 Decembrie 1918 şi Decebal din Centru şi la conducta de apă pe Strada Ghioceilor din Cartierul Bujac.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite