VIDEO Cu ce dezastre se va confrunta omenirea în 2019, potrivit profeţiilor Babei Vanga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Indonezienii, printre resturile din satul Mamboro devastat de cutremur FOTO EPA EFE Iqbal Lubis
Indonezienii, printre resturile din satul Mamboro devastat de cutremur FOTO EPA EFE Iqbal Lubis

Supranumită „Nostradamus din Balcani“, despre Baba Vanga se crede că a prezis distrugerea turnurilor gemene din SUA şi alegerea lui Obama ca preşedinte. Pentru 2019, clarvăzătoarea bulgară vorbeşte de o boală care-l va cuprinde pe unul dintre liderii lumii, dar şi despre multe dezastre naturale.

Baba Vanga, Vangeliya Pandeva Dimitrova pe numele din buletin, este o clarvăzătoare din Bulgaria care a prezis alegerea lui Obama ca preşedinte şi prăbuşirea turnurilor gemene din New York.

Vangeliya s-a născut pe 31 ianuarie 1911, în Macedonia, iar în adolescenţă şi-a pierdut văzul. De atunci a început să trăiască experienţe neobişnuite ajungând în timp să fie căutată pentru capacităţile paranormale.  

Potrivit canalului de Youtube Future Reveled, Baba Vanga prezice numeroase dezastre naturale care vor lovi planeta în 2019. 

Ea vorbeşte de numeroase cutremure devastatoare de care nu a mai experimentat omenirea până acum. Mai spune că acestea vor fi în special în zona Pacificului de Vest şi vor afecta ţări precum SUA, Japonia, Mexic, Noua Zeelandă.

Un alt dezastru natural ar lovi ţărmurile Asiei. Baba Vanga amintea de un cutremur subacvatic foarte intens (tsunami puternic) ce va afecta India, Pakistan, China, Nepal, Indonezia, dar şi zona Peninsulei Alaska. 

Tot ea amintea că Uniunea Europeană va experimenta în 2019 cel mai cumplit an din punct de vedere economic. Preciza că unele state gen Italia ar putea manifesta public dorinţa de a ieşi din UE. 

Continentul asiatic, în interiorul Rusiei, ar putea fi lovit de un meteorit gigantic, prezicea clarvăzătoarea.

Profeţiile ei pentru 2019 amintesc şi de o posibilă tentativă de asasinat asupra preşedintelui rus, Vladimir Putin. De cinci ori i-ar fi fost pusă viaţa în pericol, din câte s-a precizat public. De data aceasta, tentativa ar veni din interiorul serviciului ce-l protejează pe preşedinte şi ar fi vorba de un spion ce ar avea asupra lui o substanţă toxică. 

O altă profeţie îl vizează pe omologul american al lui Putin, Donald Trump, despre care se zice că va suferi de o boală misterioasă care s-ar manifesta prin dureri de cap, ameţeli, pierderi de auz, probleme de concentrare. 

Mai puteţi citi:

VIDEO Şase schimbări majore prezise de Nostradamus pentru 2019

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite