Vicepreşedintele liberal al Consiliului Judeţean Teleorman va fi eliberat din funcţie săptămâna viitoare Postul va reveni PSD-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consiliul Judeţean Teleorman (foto arhiva)
Consiliul Judeţean Teleorman (foto arhiva)

Ilie Bălan, vicepreşedintele liberal al Consiliului Judeţean Teleorman va fi debarcat din funcţie în data de 24 iunie. Consiliul Judeţean Teleorman se va întruni în şedinţă ordinară săptămâna viitoare,pe ordinea de zi a întrunii urmând să se găsească şi proiectul de hotărâre privind schimbarea din funcţie a liberalului Ilie Bălan.

Pesediştii ţin la secret decamdată numele celui care îl va înlocui pe Ilie Bălan în funcţia de conducere de la Consiliul Judeţean Teleorman. După spusele preşedintelui Consiliulu Judeţean Teleorman, Adrian Gâdea, decizia privind înlocuitorul liberalului nu a fost luată deocamdată. ”Vineri ne vom întâlni din nou să vedem persoana care va fi propusă din partea PSD pentru funcţia de vicepreşedinte la Consiliuul Judeţean”, a declarat Adrian Gâdea, cu prilejul unei conferinţe de presă susţinute astăzi.

O singură chestiune este certă, potrivit declaraţiei acestuia: postul nu va fi dat PPDD-ului.

”Persoana care va ocupa postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean va fi din parte PSD-ului”, a mai spus Adrian Gâdea.

După debarcarea liberalului Ilie Bălan şi găsirea unui înlocuitor de la PSD pentru funcţia de vicepreşedinte al CJ Teleorman, lăsată vacantă de acesta, PSD-ul se va alege cu toate cele trei funcţii de la conducerea instituţiei. 

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite