VEŞTI PROASTE  Sala de cinema 3D nu va fi gata în aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala de cinema 3D pe care municipalitatea intenţionează să o amenajeze în Casa de Cultură din Alexandria ar fi trebuit să fie gata de Paşte , după promisiunea primarului. Între timp, municipalitatea şi-a dat seama că locaţia nu îi aparţine cu acte în regulă şi promisiunea nu va fi respectată.

Promisiunea primarului Victor Drăguşin legată de amenajarea sălii de cinema 3D în incinta Casei de Cultură din Alexandria până la Paşte nu va fi respectată. A recunoscut chiar edilul, cu prilejul unei conferinţe de presă susţinute astăzi. Întrebat dacă sala de cinema 3D va fi gata în aprilie, aşa cum a promis chiar domnia sa,  primarul a invocat faptul că procesul dintre Primăria Alexandria şi Federaţia Sindicatelor pe tema Casei de Cultură va întârzia inaugurarea obiectivului.  

Casa de Cultură din Alexandria este obiect de litigiu între municipalitate şi sindicate, ambele părţi revendicând imobilul. Cum situaţia Casei nu este certă în acest moment, procesul aflându-se încă pe rol, municipalitatea nu s-a grăbit să investească într-un imobil care nu îi aparţine cu acte în regulă. 

Primarul Victor Drăguşin s-a grăbit însă să promită un termen nerealist. Cum alexăndrenii s-au obşinuit însă cu astfel de promisiuni (vezi ştrandul Vedea obiectiv realizat după multe termene de finalizare expirate), faptul că sala de cinema nu va fi gata până la termenul promis nu mai uimeşte, probabil, pe nimeni. Obiectivul care părea, după promisiunea primarului, realizabil într-o lună de zile, a apărut mai nou în Portofoliul de proiecte pentru perioada 2014-2020. 

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite