VERDICT: Proxenetul Marius Nejloveanu condamnat la 21 de ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Magistraţii din Anglia au luat o decizie în ce îi priveşte pe cei doi proxeneţi, originari din comuna Buzescu, susţine presa britanică.

  Marius Nejloveanu, tânărul de 23 de ani a fost găsit vinovat pentru 27 de capete de acuzare, printre care trafic de persoane în vederea exploatării sexuale, 5 violuri, 5 agresiuni, intimidarea martorului şi controlul prostituţie. În schimb, tatăl său, Bogdan Nejloveanu, în vârstă de 51 de ani, pentru care poliţiştii englezi au reuşit să probeze şapte capete de acuzare şi care îşi ajuta fiul să conducă „afacerea” a fost condamnat la 7 ani de închisoare. Verdictul magistraţilor a fost dat miercuri, după ce au ascultat mărturia a 75 de persoane. Pedeapsa tânărului buzeştean este cea mai mare dată până acum de magistraţii englezi, pentru infracţiunea de trafic de persoane.
   Racolau tinere românce şi le obligau să se prostitueze
Fetele, unele dintre ele minore erau racolate de Marius Nejloveanu, care după ce le promitea dragostea lui sau că le-a găsit locuri de muncă în diferite restaurante din Marea Britanie, când ajungeau în străinătate, acestea erau obligate să se prostitueze. Ba, mai mult, tânărul le bătea şi le viola, dacă fetele nu îi aduceau bani. Fetele lucrau în bordeluri, 6-7 zile pe săptămână şi erau obligate să întreţină raporturi sexuale cu 8-10 clienţi pe noapte. Lunar, cei doi proxeneţi câştigau şi 14.000 de lire. Poliţiştii britanici nu au putut descrie în cuvinte coşmarul prin care au trecut româncele, care se află într-un program de reabilitare. Poliţiştii din Marea Britanie sunt pe urmele celor doi încă din anul 2008 şi au fost ajutaţi de ofiţerii din cadrul IPJ Teleorman.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite