UPDATE Doar 3 localităţi teleormănene au mai rămas fără energie electrică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viscolul creează probleme şi angajaţilor de la Electrica. 3 localităţi din judeţ sunt în continuare fără curent electric. Mii de teleormăneni nu au avut curent electric mai bine de 24 de ore. Angajaţii CEZ încearcă să remedieze situaţia, însă munca lor e zădărnicită de starea drumurilor care, în multe cazuri, nu permit intervenţia.

UPDATE, ora 16.00

În acest moment mai sunt 3 localităţi teleormănene parţial afectate de lipsa alimentării cu energie electrică în zona Tătărăşti de Sus, Tătărăşti de Jos, Moşteni. Reprezentanţii CEZ precizează că la nivelul judeţului nostru s-a înregistrat o situaţie critică din cauza stării drumurilor care nu au permis decât în mică măsură intervenţia echipelor operative, majoritatea arterelor de circulaţie fiind blocate ca urmare a condiţiilor de viscol puternic.

În prezent în zonele judeţului unde este posibil accesul, CEZ Distribuţie acţionează cu un număr de 17 echipe, dotate corespunzător, pentru remedierea defectelor pe partea de medie sau joasă tensiune.

UPDATE, ora 9.00

În judeţul Teleroman, 7 localităţi mai sunt afectate de lipsa alimentării cu energie electrică. Acestea sunt: Tătărăşti de sus, Tătărăşti de jos, Poeni, Moşteni, Scurtu, Băbăiţa şi Merişani.

Potrivit unei informări a CEZ Oltenia, la ora 14.00, în judeţul Teleroman, 18 localităţi erau afectate de lipsa alimentării cu energie electrică. Conducerea CEZ precizează că nu poate remedia într-un timp rezonabil aceste defecţiuni din cauza drumurilor închise.
“Echipele CEZ Distribuţie continuă să se afle pe teren, izolând şi remediind defectele apărute în instalaţiile de distribuţie pentru a realimenta în timp util consumatorii afectaţi de lipsa energiei electrice însă există încă zone care nu pot fi accesate ca urmare a drumurilor necurăţate sau curăţate insuficient. La nivelul judeţului Teleorman s-a înregistrat o situaţie critică din cauza stării drumurilor care nu au permis decât în mică măsură intervenţia turelor operative, majoritatea arterelor de circulaţie fiind blocate ca urmare a condiţiilor de viscol puternic”, se arată într-un comunicat Electrica.

Localităţile teleormănene afectate de lipsa energiei electrice sunt: Tătărăştii de Sus, Tătărăştii de jos, Slăveşti, Zloteşti, Dobreni, Negreni, Udupu, Poeni, Şelaru, Moşteni, Scurtu, Văceşti, Drăceşti, Albeni, Băneasa, Băbăiţa şi Merişani.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite