Unul dintre agresorii implicați în atacul comis în plină stradă la Turnu Măgurele a fost reținut VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noi detalii în cazul atacului comis în plină stradă la Turnu Măgurele, unde doi adolescenți au lovit și înjunghiat un tânăr de 17 ani. Unul dintre agresori s-a prezentat la sediul poliției împreună cu tatăl și un avocat. Celălalt atacator, care a înjunghiat victima, este căutat în continuare de către polițiști. 

Injunghiat

Băiatul de 14 ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere aflate pe stradă. În imagini se vede cum băiatul se plimba împreună cu prietena lui pe o stradă din Turnu Măgurele, timp în care ceilalți doi s-au apropiat și l-au înjunghiat în spate, anunță Antena 3 CNN.  

Cei doi atacatori se năpustesc asupra băiatului. Potrivit surselor, cel de 14 ani l-a lovit pe băiat cu pumnul în zona feței, iar cel de 16 ani l-a atacat cu un cuțit în spate, potrivit sursei citate.

Polițiștii au reușit să-i identifice pe cei doi cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Nu se știe deocamdată cine sunt, dar se cunoaște domiciliul acestora. Până la această oră, cei doi nu au fost găsiți de polițiștii din Teleorman.  

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite