Un profesor de matematică a fost numit adjunct al IŞJ Teleorman, cu delegaţie, după ce a picat de două ori concursul organizat de Ministerul Educaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Buzatu Bogdan George a fost învestit, pentru a doua oară, în funcţia de inspector general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman. Până acum, acesta a dat de două ori concurs pentru post şi a picat de fiecare dată. Învestirea s-a făcut cu delegaţie.

Buzatu Bogdan George a fost învestit în funcţia de inspector general adjunct. Evenimentul a avut loc astăzi în sala de conferinţe a Casei Corpului Didactic Teleorman şi este unul cu repetiţie. În luna martie 2017, Buzatu George Bogdan a mai fost numit în aceeaşi funcţie, cu delegaţie, până la concursul organizat de Ministerul Educaţiei.

Cum la concurs, inspectorul general adjunct nu s-a prezentat prea bine şi  nu a promovat, a fost nevoit să renunţe la funcţie. Buzatu George Bogdan şi-a mai încercat norocul la concurs şi în luna mai, dar nici de data aceasta nu a promovat. În ciuda faptului că a picat ambele concursuri organizate de Ministerul Educaţiei pentru postul de inspector general adjunct,Buzatu Bogdan George rămâne preferat pentru funcţia de adjunct al ISJ Teleorman, pe care a primit-o din nou, cu delegaţie, până la organizarea unui alt concurs.

Buzatu George Bogdan este profesor de matematică, titular la Şcoala Gimnazială Năsturelu. Acesta a predat şi la Liceul Teoretic Zimnicea, unde a fost detaşat mai mulţi ani.  Noul inspector general adjunct al IŞJ Teleorman este membru al corpului naţional de experţi în management educaţional.


Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite