Ucis în bãtaie pentru câteva kilograme de peşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înfiorător! Cruzime fãrã margini. Pentru cã a refuzat să-i vândă o anumită cantitate de peşte, un comerciant din Alexandria a fost călcat în picioare, la propriu. Victima avea 34 de ani şi a pierit dupã mai multe nopţi de agonie la un spital din Bucureşti. Agresorul a fost reţinut şi riscã ani grei de puşcãrie.

Un bărbat de 34 de ani din Alexandria, judeţul Teleorman, a fost bătut cu bestialitate şi lăsat să moară pe stradă, în propria baltă de sânge.

Victima avea doar 34 de ani

Cristi Tudorică, avea 34 de ani

Victima se numeşte Cristi Tudorică, avea 34 de ani şi era cunoscut în Alexandria pentru că, împreună cu soţia, se ocupa de comerţul cu peşte proaspăt. Ironia face ca ucigaşul, Adrian Crivăţ, să fie proprietarul unui magazin care vinde coşciuge!

Ucis în bãtaie pentru câteva kilograme de peşte

În urmă cu 6 zile, cei doi au fost văzuţi plecând împreună de la pescăria lui Tudorică. Câteva ore mai târziu, Tudorică a fost găsit într-o baltă de sânge, inconştient, în faţa magazinului de coşciuge a lui Crivăţ. Sosit de urgenţă la faţa locului, echipajul de la Ambulanţă a reuşit să-l resusciteze pe tânăr, care a fost preluat de un elicopter SMURD şi tranportat la un spital din Bucureşti. În urma examinărilor medicale s-a constatat că bărbatul avea hemoragie internă în zona craniană.

Ucis în bãtaie pentru câteva kilograme de peşte

După mai multe zile de chin, Cristi Tudorică a fost declarat decedat aseară, 19 august, la ora 20.15.

Poliţiştii teleormăneni au reuşit să-l aresteze pe criminal, înainte ca Tudorică să moară. „A fost depistat şi reţinut C. A., de 28 ani, din Alexandria pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat, constând în aceea că în timp ce se afla pe drum public, în Alexandria, a exercitat acte de violenţă asupra lui T. C., de 34 ani, din Alexandria, cauzându-i leziuni ce necesită circa 80 zile îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii, leziuni ce i-au pus  viaţa  în primejdie”, preciza purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Sandu Voicu, în urmă cu 5 zile.

Ucis în bãtaie pentru câteva kilograme de peşte

Autorul a fost prezentat instanţei de judecată, fiindu-i emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Cercetările în acest caz continuă, mai ales că victima a decedat, iar încadrarea juridică este alta.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite