Topul frumuseţilor de la Hollywood. Cine ocupă primul loc în clasamentul celor mai atrăgătoare actriţe în anul 2017

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frumoase, celebre şi admirate în toate colţurile lumii. Acestea sunt trăsăturile celor mai frumoase actriţe de la Hollywood, conform clasamentului realizat de publicaţia wonderlist.com.

Hollywoodul, capitala filmulul, este considerat un tărâm al femeilor atrăgătoare, frumoase şi de succes. Anual, publicaţii de succes din America realizează topuri ale celor mai frumoase actriţe de la Hollywood, clasamentele schimbându-se de la an la an, în condiţile în care industria filmului de îmbogăţeşte periodic cu frumuseţi noi. Un astfel de top a fost realizat şi pentru anul 2017 de publicaţia online wonderlist.com.

În top de regăsesc actriţe de succes, cunoscute în întreaga lume pentru roluri din pelicule celebre. Toate au, pe lângă succesul din carieră, şi un alt numitor comun: frumuseţea.

Pe locul 10 în topul celor mai frumoase actriţe din anul 2017 se regăseşte Dakota Fenning (foto jos). Deşi foarte tânără, la 23 de ani, Dakota este considerată o veterană a industriei filmului, având la activ zeci de filme şi o carieră începută în copilărie. Şi-a început cariera la vârsta de cinci de ani, apărând într-o reclamă la detergenţi.

Este cea mai tânără actriţă din întreaga dinastie a Hollywood-ului care a fost nominalizată la Screen Actors Guild Award. Actriţă şi model de succes, se straduieste sa fie în vârf atât în industria modei, cât şi în cel al filmelor. S-a născut în 1994 şi a fost un copil vedetă. După ce a apărut în numeroasele filme pentru copii, ea a decis să  treacă la roluri mai mature în filme precum Twilight Saga, Annie James, Motel Life şi Coraline. Din 2009, Dakota a trecut la un alt nivel, după ce a apărut pe coperţile unor celebre reviste, precum Cosmopolitan.

image


Pe locul 9 în topul celor mai frumoase actriţe se află Lily Collins (foto jos). Lily Jane Collins s-a născut în Guildford, Surrey, Anglia. Tatăl ei este muzicianul englez, Phil Collins, în timp ce mama ei, Jill Tavelman,  este preşedinta clubului de femei Beverly Hills. Lily s-a mutat cu mama ei la Los Angeles la vârsta de cinci ani, după ce părinţii ei s-au despărţit.

lily collins

A obţinut primul ei rol la vârstă de doi ani în serialul BBC Growing Pains, în 1992. Atrasă de jurnalism, Lily a absolvit Şcoala Harvard-Westlake şi a participat la USC, unde a obţinut titlul de master în jurnalism.  În adolescenţă a avut o rubrică , numită "NY Confidential", în revista britanică Elle Girl. Este cunoscută din filmele Stuck in Love, The English Teacher and Love.


Pe locul 8 în topul frumoaselor de la Hollywood în 2017 se află Nadia Hilker (foto jos). Nadia este o actriţă germană de televiziune, cunoscută pentru rolul ei in filmul Primăvara.

nadia


Pe locul 7 se află Jennifer Lawrence (foto jos). Câştigătoare a premiului Oscar este cea mai bine plătită actriţă din lume şi una dintre cele mai iconice actriţe de la Hollywood. Conform revistei Forbes, Lawrence este unul dintre cei mai influenţi 100 de oameni din lume.

jennifer lawrence foto getty images


Locul 6 este ocupat de frumoasa Margot Robbie (foto jos). Frumoasa australiană s-a născut în Dalby, Queensland, Australia şi a crescut pe Coasta de Aur, petrecând o mare parte din timp la ferma  bunicilor ei. A ajuns cunoscută în întreaga lume după apariţia din  "The Wolf of Wall Street", film în care a jucat cu Leonardo di Caprio. În 2016, ea a jucat rolul lui Jane Porter în filmul "The Legend of Tarzan" şi a avut o altă apariţie de succes în "Suicide Squad".

margot robbie lupul de pe wall street foto cinemagia


Pe locul 5 în clasamentul celor mai frumoase actriţe în 2017 se află Shailene Woodley (foto jos), în vârstă de 25 de ani. Actriţa este cunoscută  din seria Divergent. Shailene este una dintre cele mai admirate tinere actriţe de la Hollywood.

image


Pe locul 4 se află Deepika Padukone (foto jos), o actriţă originară din India, admirată pentru frumuseţea sa. 

Cel mai recent film al actriţei, ”XXX: Întoarcerea lui Xander Cage”, a fost deja lansat şi a marcat un record de box-office.

deepika


Pe locul 3 în topul celor mai frumoase actriţe de la Hollywood se află Emma Watson (foto jos). Celebra actriţă britanică, cunoscută din seria Harry Potter, lucrează în industrie din copilărie. Cel mai recent rol celebru a fost cel al Bellei din ecranizarea ”Beauty and the Beast” 2017.

emma

Pe locul 2 în topul frumoaselor de la Hollywood se află Dakota Johnson (foto jos stânga).S-a născut la 4 octombrie 1989 în Texas, fiind fiica actorilor  Don Johnson şi Melanie Griffith. Dakota Johnson şi-a făcut debutul actoricesc în anul 1999, în filmul Crazy Alabama, unde ea şi sora ei vitregă, Stella Banderas, au interpretat rolurile fiicelor mamei lor din viaţa reală, Melanie Griffith. Filmul a fost regizat de tatăl vitreg de atunci, Antonio Banderas.

A învăţat la Aspen Community School. La 12 ani şi-a început cariera de model. Astăzi este celebră în întreaga lume pentru rolul din  filmul ”Cincizeci de umbre ale lui Grey”.

dakota johnson si melanie

Pe locul 1 în topul celor mai frumoase actriţe din 2017 se află Alexandra Daddario (foto jos),  în vârstă de 30 de ani. Alexandra Anna Daddario s-a născut pe 16 martie 1986, la New York. Şi-a început cariera profesională când avea 16 ani. Este cunoscută pentru rolul lui Annabeth Chase din filmul Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief. Daddario a mai jucat în The Squid and the Whale, All My Children, The Babysitters, The Attic, The Hottest State.

alexandra daddario
Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite