"Top Chef" în prepararea cozonacului şi a pascăi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doamnele şi domnişoarele pricepute la gătit sunt rugate să se înscrie la concurs foto: Claudiu Dumitrache
Doamnele şi domnişoarele pricepute la gătit sunt rugate să se înscrie la concurs foto: Claudiu Dumitrache

Municipalitatea alexăndreană caută cea mai bună gospodină în prepararea cozonacului şi a pascăi. Vizate de acest concurs sunt doar doamnele şi domnişoarele din Alexandria care atunci când gătesc pun suflet în ceea ce fac. Primăria Alexandria organizează şi anul acesta concursul „ Cel mai bun cozonac de casă”, dar şi “Cea mai bună pască”.

A devenit deja tradiţie la Alexandria, ca în preajma sărbătorilor pascale, municipalitatea să invite gospodinele pricepute din oraş la un concurs gastronomic inedit.

Primaria Alexandria organizeaza joi, 25 aprilie, a - V – a ediţie a concursului „Cel mai bun cozonac de casă”, dar şi „Cea mai bună pască”. Înscrierile se fac până pe data de 19 aprilie, la Primăria Alexandria, la Compartimentul Cultură, Sport, Tineret.

Condiţiile de participare anunţate de organizatori sunt: domiciliul în Alexandria, iar produsul înscris să fie preparat în casă. Juriul care va aprecia calitatea produselor va fi format din specialişti patiseri-cofetari.

Concursul se va desfăşura la Clubul Pensionarilor din Casa de Cultură Alexandria. Se oferă premii atractive câştigătorilor, dar şi premii de participare.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite