Titlul de ”Cetăţean de onoare” al Alexandriei pleacă, anul acesta, către un medic stomatolog

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consiliul local Alexandria
Consiliul local Alexandria

Medicul stomatolog Ionel Andrei este propunerea municipalităţii pentru titlul de ” Cetăţean de onoare” care va fi conferit şi în acest an, cu prilejul Zilelor Alexandriei. Proiectul de hotărâre care prevede acordarea titulului va fi supus votului consilierilor locali alexăndreni cu prilejul unei şedinţe festive care va avea loc în Aula Univeristăţii Valahia, în data de 30 august, ora 11.00.

În expunerea de motive care însoţeşte proiectul de hotărâre , municipalitatea explică de ce a considerat că medicul stomatolog merită titlul . ”Pentru anul 2014, gândurile noastre s-au îndreptat către o personalitate care prin activitatea profesionala şi de voluntariat, desfăşurată în domeniul educaţiei sanitare stomatologice, în initierea şi organizarea asistenţei stomatologice în unitatile de invatamant din Municipiul Alexandriaa a contribuit la imbunatatirea sanatatii dentare a  elevilor, dl. Dr. Ionel Andrei”, se arată în expunerea de motive.

 Ionel Andrei este absolvent al I.M.F. Carol Davila-Facultatea de Medicina Militara - Stomatologie, a lucrat în perioada 1982-1985 ca medic stomatolog la Spitalul Militar Timisoara, între 1985-1986 ca medic stomatolog la U.M.Beius, iar din 1987 si până în prezent in municipiul Alexandria, mai intai la U.M. 01462 ca medic sef unitate si apoi la Cabinetul medical individual.

Dr. Ionel Andrei este din 1995 Presedinte al Colegiului Medicilor Dentisti Teleorman. Din 2012 si până în prezent dl Dr. Ionel Andrei a incheiat un Contract de  voluntariat cu Serviciul Public de interes local Administratia Activitatilor Sociale  Protectie Sociala Alexandria pentru Cabinetul de medicina dentara scolara Colegiul National A.D.Ghica.

”Stomatologul Ionel Andrei initiatorul unui Program educational de sanatate oro- dentara intitulat “Sanatatea orala-sanatatea intregului organism”, program care s-a derulat si se va derula  in continuare la nivelul Municipiului Alexandria, dar si a intentiei de a incheia contracte de Parteneriat cu cadrele didactice responsabile si cu sprijinul unor organisme profesionale, in domeniu, pentru derularea programului de Preventie si Profilaxie in toate unitatile de invatamant din municipiu”, se mai arată în expunerea de motive.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite