Teodor Niţulescu: primar, prefect, deputar, iar acum vrea preşedinte al CJ Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teodor Niţulescu (APT – Alianţa pentru Teleorman: PDL - PNŢCD). Inginer, 52 de ani. Între 1996-2000 a fost primar al municipiului Alexandria. A fost reales în 2000, cu 85 la sută din voturi, dar, un an mai târziu, şi-a dat demisia, fiind numit prefect al judeţului Teleorman, funcţie pe care a ocupat-o până în 2004.

Deputat de Teleorman, în perioada 2004-2008, din partea Partidului Social Democrat, Teodor Niţulescu se numără printre cei 322 de parlamentarii care în 2007 au votat împotriva suspendării preşedintelui Traian Băsescu. Pentru o perioada scurtă de timp, a renunţat la viaţa politică, iar din iulie până în octombrie 2009 a ocupat funcţia de consilier al ministrului economiei, Adrian Videanu.

La 1.10 2009 a fost numit, din nou, prefect al judeţului, funcţie pe care a ocupat-o până la 17.04.2012, atunci când şi-a dat demisia, urmând a candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţea Teleorman.

Teodor Niţulescu se află pe poziţia a treia a buletinului de vot pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Teleorman.

Ceilalţi candidaţi sunt: 1. Florică Mara (UNPR), 2. Liviu Dragnea (USL), 4. Alexandru Gheorghe (Partidul Poporului – Legea Cojocaru), 5. Ioan Augustin Badea (PRM) şi 6. Ion Izină (Partidul Poporului – Dan Diaconescu).

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Teleorman despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite