Teleormănenii sunt solidari cu persoanele afectate de zăpadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Casa de Cultură este unul dintre centrele de colectare
La Casa de Cultură este unul dintre centrele de colectare

Alexăndrenii au la dispoziţie două centre de colectare de alimente neperisabile pentru persoanele afectate de zăpadă. Atât Prefectura Teleorman, cât şi Primăria Alexandria au pus la dispoziţia teleormănenilor cu suflet mare puncte de colectare în care aceştia pot dona alimente neperisabile, îmbrăcăminte, încălţăminte sau jucării.

"Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă face apel către toţi cetăţenii judeţului, persoane fizice sau juridice, care doresc să doneze haine, bani sau alimente în sprijinul conaţionalilor noştri din zonele calamitate, în urma ninsorilor şi viscolelor, precum şi pentru cetăţenii din judeţul Teleorman", este apelul preşedintelui Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Teodor Niţulescu.

De cealaltă parte, centrul de colectare al Primăriei Alexandria va fi deschis până pe data de 24 februarie.
"Pentru a veni în sprijinul persoanelor afectate de căderile masive de zăpadă şi de gerul din ultimele zile, Primăria Alexandria a deschis un centru de colectare alimente neperisabile. Se primesc următoarele categorii de alimente: ulei, zahăr, făină, orez, mălai, paste făinoase, conserve, dulciuri ambalate, aflate în termenul de valabilitate",semnează edilul-şef al Alexandriei, Victor Drăguşin.

Donaţiile se pot face la Centrul Militar Judeţean Teleorman sau la Clubul Pensionarilor din incinta Casei de Cultură din Alexandria.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite