Şoferul care a luat viaţa celor doi tineri era BĂUT!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de mesaje de condoleanţe pe contul de Facebook al celor doi
Sute de mesaje de condoleanţe pe contul de Facebook al celor doi

Doi tineri care urmau să se căsătorească au fost spulberaţi pe marginea drumului de un bolid scăpat de sub control. Poliţia a stabilit că şoferul care a luat viaţa celor doi gonea cu viteze ameţitoare şi consumase băuturi alcoolice. Cu toate acestea s-a considerat că nu prezintă pericol public şi va fi cercetat în stare de libertate.

Doi tineri şi-au pierdut viaţa într-un mod brutal vineri seara, în comuna Suhaia. După ce au chefuit într-un bar din localitate, alături de mai mulţi prieteni, tinerii, Gabriela, de 20 de ani şi Marian, logodnicul acesteia, de 25 de ani, au fost spulberaţi de pe marginea drumului de o maşină care se deplasa cu cu vitează foarte mare.

Aşa arăta maşina după teribilul accident

Accident

Potrivit poliţiştilor, şoferul, un tânăr de 20 de ani, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, intrând cu maşina pe contrasens, acolo unde, după ce a lovit două autoturisme staţionate, a ricoşat în cei doi tineri, accidentându-i mortal.

La testatarea conducătorului auto cu aparatul etilotest s-a constatat faptul că acesta avea o alcoolemie de 0,23 mg./l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care s-a procedat la recoltarea de probe biologice la Spitalul din Zimnicea în vederea stabilirii alcoolemiei.

Prietenii, cunoscuţii, dar şi cei care au auzit despre această întâmplare au postat pe Facebook-ul celor doi sute de mesaje în care îşi exprimă durerea.
„Nu te vom uita niciodată, vărule”, scrie Eugenia Teodora, una dintre rudele tânărului decedat. O altă prietenă a celor doi, Andreea Cristina nu-şi mai poate stăpânii lacrimile şi emoţiile de durele, iar singurele cuvinte pe care le-a putut scrie au fost „Dumnezeu să-i odihnească în pace!”.

Tinerii au fost spulberaţi pe margine drumului de un bolid scăpat de sub control

„Nu se poate înţelege cât de grea e despărţirea.. decât atunci când o fiinţă dragă pleacă de lângă noi... O cauţi şi nu o găseşti, o strigi şi nu te aude, o aştepţi şi nu mai vine... Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestins în inimă... SINCERE CONDOLEANŢE”, scrie şi Cristina.

Chiar şi cei care nu i-au cunoscut, dar au auzit de tragedie nu au rămas indiferenţi. „Păcat! Mare păcat! Eu nu i-am cunoscut, dar am simţit aseară durerea din sufletele părinţilor. Mare, mare păcat! Dumnezeu să îi odihnească!”, scrie pe facebook, Ionuţ-Gabriel Bălţăţeanu.

Oamenii legii i-au întocmit şoferului dosar penal pentru ucidere din culpă fiind cercetat în stare de libertate.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite