Singur acasă, varianta alexăndreană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au fost nevoiţi să intre pe geam foto: Adevărul
Pompierii au fost nevoiţi să intre pe geam foto: Adevărul

Inconştienţa şi neglijenţa unor părinţi nu are limite. Un copil de numai trei ani a fost încuiat singur în apartament, iar pentru eliberarea sa a fost necesară intervenţia pompierilor militari alexăndreni. Din fericire, copilul nu a păţit nimic, însă adulţii responsabili de siguranţa celui mic ar trebui luaţi la întrebări.

A fi părinte presupune nu doar un lung şir de sacrificii şi renunţări, ci şi o mare dovadă de responsabilitate. Mai ales în primii ani ai unui copil, atunci când întreaga sa viaţă depinde de părinte. Există, însă, şi oameni pentru care apariţia unui copil nu reprezintă nimic. Unii, de exemplu, consideră că nu este nimic rău în a-ţi lăsa copilul de doar trei ani singur în apartament şi, pe deasupra să şi blochezi uşa locuinţei.

Acest lucru chiar s-a întâmplat în Alexandria. Un copil de trei ani a rămas blocat în apartament, iar pentru eliberarea sa a fost necesară intervenţia pompierilor. Salvatorii, ajunşi la faţa locului cu o scară culisabilă, au pătruns în apartamentul de la etajul 1 pe o fereastră lăsată deschisă.

Din fericire pentru micuţ, acesta era în afara oricărui pericol, însă cei care au provocat incidentul ar trebui să dea câteva explicaţii.

Pe aceeaşi temă:

Singur acasă. Reguli pentru siguranţa copilului tău

Pompierii au intrat pe geam în apartamentul unei femei care, singură acasă, s-a lovit la cap şi a intrat în comă

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite