Şi-a omorât tatăl în bătaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru oribila crimă bărbatul riscă să-şi petreacă următorii 25 de ani în spatele gratiilor
Pentru oribila crimă bărbatul riscă să-şi petreacă următorii 25 de ani în spatele gratiilor

Un bărbat din judeţul Teleorman şi-a bătut tatăl până l-a băgat în mormânt. Victima a fost lovită, minute în şir, cu un levier, peste faţă şi corp. Când şi-a dat seama de prostia pe care a făcut-o a chemat ambulanţa, dar era mult prea târziu. După o săptămână de suferinţă bătrânul şi-a dat duhul pe patul de spital.

Un bărbat de 52 de ani i-a aplicat tatălui său o bătaie atât de cruntă încât acesta a intrat în stare de inconştienţă. După ce victima a stat o săptămână în comă profundă, a decedat. Acesta este al doilea caz de omor înregistrat în judeţul Teleorman în ultimele 7 zile.

Nenorocirea a avut loc după mai multe pahare cu alcool. Conflictul a izbucnit, se pare, de la pensia de handicap pe care bătrânul o avea. Pentru că bătrânul a refuzat să-i dea bani din pensie, fiul s-a năpustit asupra lui şi l-a bătut crunt. După o săptămână de suferinţă bătrânul şi-a dat duhul pe patul de spital.

“S-a luat măsura reţinerii împotriva lui B.A., de 52 ani, din comuna Vîrtoape, judeţul Teleorman, învinuit pentru comiterea infracţiunii de omor calificat asupra tatălui său B.I., 75 ani, din aceeaşi localitate.

Din cercetările efectuate a rezultat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unor discuţii contradictorii a izbucnit un conflict, în locuinţă, între victimă şi autor, acesta din urmă, lovindu-l pe tatăl său cu un obiect contondent în zona feţei şi a corpului, provocându-i leziuni ce au necesitat internarea de urgenţă. Ulterior, victima a decedat în spital din cauza rănilor provocate de făptuitor”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Adrian Ilicea.

Pentru fapta sa bărbatul riscă să-şi petreacă următorii 25 de ani în spatele gratiilor. Acesta nu este străin de închisoare, ultima condamnare primind-o pentru tentativă de viol.

Astăzi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite