Schimbări în conducerea IPJ Teleorman. Cine e noul şef al Poliţiei Alexandria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşină de poliţie  FOTO: Adevărul
Maşină de poliţie  FOTO: Adevărul

Un ordin al Ministerului Afacerilor de Interne numeşte un nou şef al Poliţiei Municipiului Alexandria, un nou adjunct al acestuia, respectiv un alt şef al poliţiei Videle.

Alen Manuel Vâjâială este noul şef al Poliţiei Municipiului Alexandria, numit printr-un ordin al Ministerului de Interne pe 1 noiembrie, anul acesta. Vine de pe un post de şef al Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din IPJ Teleorman. 

Vâjîială a fost împuternicit pe o perioadă de 6 luni.

Adjunctul său pe linie de ordine publică va fi Doru Pompiliu Muşat. 

Subcomisarul Emil Enache va fi şeful Poliţiei Videle, iar comisarul Răzvan Murgurele Rotare a fost numit şef la Investigarea Criminalităţii Economice.

„În temeiul prevederilor art. 27 alin. (2) din Legea nr. 360/2002, privind Statutul poliţistului, ale art. 1 alin. (1) lit. c) din Anexa 11 a OMAI nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile de poliţie ale MAI, ambele cu modificările şi completările ulterioare, începând cu data de 01.11.2018, Cms. şef de poliţie Vâjâială Alen Manuel - şeful Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice se împuterniceşte pe o perioadă de maximum 6 luni să îndeplinească atribuţiile funcţiei de Şef al Poliţiei municipiului Alexandria. Cu aceeaşi dată, se împuterniceşte adjunct al şefului Poliţiei municipiului Alexandria, cu atribuţii pe linie de ordine publică comisar Muşat Doru Pompiliu. Totodată, se numeşte în funcţia de Şef al Poliţiei oraşului Videle subcomisar Enache Emil, iar comisar şef Rotaru Mugurele Răzvan este nominalizat să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice“, se arată într-un comunicat al IPJ Teleorman.

Mai puteţi citi:

Amenzi de circa 7.500 de euro date în Teleorman, doar într-un weekend

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite