Revelion 2013 Alexandria  - Muzică ambientală, şampanie şi foc de articii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Focul de artificii începe la ora 23:30 şi durează până la ora 0:30 foto: Adevărul
Focul de artificii începe la ora 23:30 şi durează până la ora 0:30 foto: Adevărul

Alexăndrenii care nu s-au îndurat să dea câteva sute de lei pentru a petrece Revelionul la un restaurant sau club pot merge în centrul oraşului pentru a ciocni un pahar cu şampanie. Mai mult decât atât, aceştia vor avea parte şi de un superb foc de artificii, dar şi de muzică ambientală.

Foc de artificii, şampanie şi muzică ambientală. Aşa vor întâmpina noul an alexăndrenii care n-au avut bani să dea pentru a petrece Revelionul la un restaurant sau club.

Momentul mult aşteptat, care va marca începerea unui nou an, are loc cu 30 de minute înainte de miezul nopţii, atunci când alexăndrenii vor putea vedea, timp de o oră, un inedit foc de artificii.

În Alexandria nu s-au organizat niciodată, la trecerea dintre ani, spectacole de muzică sau alte show-uri la care teleormănenii să participe pe parcursul întregii nopţii.

Cu toate acestea, momentul trecerii dintre ani strânge mulţimea în centrul oraşului. Din păcate după ce aruncă artificiile şi ciocnesc un pahar cu şampanie aceştia pleacă la casele lor.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite