Peste 1200 de elevi teleormăneni au învăţat să prevină criminalitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii teleormăneni au învăţat să prevină criminalitatea
Elevii teleormăneni au învăţat să prevină criminalitatea

Sute de copii i-au asaltat cu întrebări pe poliţiştii teleormăneni despre munca pe care o fac zilnic, cu ocazia acţiunilor întreprinse de aceştia în „Săptămâna prevenirii criminalităţii”. Elevii au învăţat cum să se păzească de hoţi, dar şi cum pot lupta împotriva viciilor mileniului III.

Săptămână încărcată pentru poliţiştii teleormăneni. Timp de 7 zile oamenii legii au avut de dat explicaţii şi lămuriri copiilor în cadrul manifestărilor organizate cu prilejul „săptămânii prevenirii criminalităţii”.

Săptămâna criminalităţii

Cu acest prilej, oamenii legii au organizat activităţi de prevenire a delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor, precum şi activităţi de prevenire a consumului de alcool, tutun şi droguri în rândul minorilor. În total peste 1200 de elevi şi 100 cadre didactice au participat la aceste activităţi.

Poliţiştii cred că evenimentul a fost unul productiv, „impactul în rândul beneficiarilor fiind unul pozitiv, constând în sensibilizarea cetăţenilor judeţului cu privire la fenomenul infracţional, creşterea gradului de informare şi responsabilizare a populaţiei, în special a celor din grupurile ţintă”.

Alexandria



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite