Percheziţii pentru probarea unor fapte de corupţie săvârşite de agenţi de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Ofiţerii DGA au pus în executare, vineri, cinci mandate de percheziţii pentru luare de mită, abuz în serviciu şi fals material în înscrisuri oficiale. În vizor s-au aflat mai mulţi agenţi de poliţie de la rutieră.

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Teleorman şi Structura Centrală, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman au pus în executare 5 mandate de percheziţie, într-o cauză care vizează săvârşirea infracţiunilor de: luare de mită, abuz în serviciu şi fals material în înscrisuri oficiale.
    ”În fapt, în perioada iulie-noiembrie 2017, agenţi de poliţie rutieră din cadrul unei unităţi de poliţie au pretins şi primit sume de bani pentru a nu lua măsurile ce se impuneau faţă de conducători auto depistaţi că au încălcat legislaţia rutieră sau nu şi-au îndeplinit îndatoririle de serviciu cu ocazia constatării unor încălcări ale prevederilor privind circulaţia pe drumurile publice”, se arată în comunicatul DGA.
    Trei dintre percheziţii s-au desfăşurat la birourile agenţilor de poliţie iar două la autospeciale utilizate de aceştia.
   AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite