Miracol în cazul unui preot din Teleorman, găsit înecat în râul Olt. Cum și-a revenit clericul

0
Publicat:

Un preot în vârstă de 47 de ani, din Teleorman, a fost găsit înecat, duminică, în râul Olt,dar medicii sosiți la fața locului au reușit să îl readucă la viață.

FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Se pare că bărbatul se afla la scăldat. Martorii spun că preotul, în vârstă de 47 de ani ar fi vrut să traverseze înot Oltul, însă nu a reușit și s-a înecat, potrivit explozivnews24.ro.

Primii care au ajuns la fața locului au fost paramedicii SMURD, care i-au efectuat manevre de resuscitare, bărbatul fiind găsit în stop cardiorespirator.

După ce acestuia i-au revenit semnele vitale a fost preluat de ambulanța cu medic și transportat la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, fiind intubat și internat pe secția de terapie intensivă.

Zona în care preotul s-a înecat este una periculoasă, în care multe persoane și-au pierdut viața. Autoritățile atrag atenția că scăldatul este interzis.

Partidă de pescuit transformată în nenorocire. Un bărbat din Turnu Măgurele a murit înecat după ce şi-a salvat fiul

Un bărbat de 46 de ani, din Turnu Măgurele, a murit după ce a reuşit să-şi salveze fiul de la înec. Cei doi împreună cu alte două persoane s-au dus la pescuit la locul unde Oltul se varsă în Dunăre. Totul s-a întâmplat în urmă cu 5 ani.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Teleorman, un bărbat în vârstă de 46 de ani şi-a pierdut viaţa înecat. Bărbatul, originar din Turnu Măgurele, s-a dus cu fiul şi alţi doi la pescuit în locul unde Oltul se varsă în Dunăre. Fiul său era pe cale să se înece, iar tatăl a sărit după el şi l-a salvat. Din păcate, bărbatul a murit înecat.

La fel s-a întâmplat și în cazul unui tânăr înecat în râul Vedea. Salvatorii din cadrul Inpsectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman au scos din râul Vedea un tânăr de aproximativ 17 ani, în zona podului dintre Cervenia şi Smârdioasa. Băiatul ieşise la scăldat cu mai mulţi prieteni. La faţa locului au intervenit pompierii din Detaşamentul Alexandria cu două bărci, un echipaj de scafandrii şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Apa are, în unele locuri, peste 2 metri adâncime.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite