Meci de infarct în Sala Sporturilor din Alexandria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexăndrencele au pierdut în sferturi
Alexăndrencele au pierdut în sferturi

Baschetbalistele alexăndrene au fost înfrânte în cel mai disputant meci al etapei. Acestea au pierdut pe teren propriu, scor 58 la 65, după ce, cu 2 minute înainte de fluierul final, scorul era 56 la 56.

Ultimul joc din campionatul naţional de baschet feminin s-a terminat prost pentru alexăndrence. Acestea au fost înfrânte pe teren propriu de BC Nova Vita Târgu-Mureş, într-un meci de infarct. Fetele de la CSBT Alexandria au intrat destul de timorate pe teren, iar în primul sfert n-au reuşit decât 8 puncte.

Nici în al doilea sfert situaţia nu a fost mai bună pentru fetele noastre, scorul la pauză fiind de 21 la 30. Diferenţa a tot crescut în cel de-al treilea sfert. Fetele lui Mădălin Piperea au revenit în joc abia în ultima parte a meciului, atunci când au reuşit, cu 2 minute înainte de fluierul final, să egaleze echipa din Târgu Mureş, 56 la 56.

CSBT Alexandria

Când toată lumea spera că meciul se va încheia cu victoria alexăndrencelor, unul dintre cei mai experimentaţi antrenori din ţara noastră, bosniacul Mladen Jojic, cel de numele căruia se leagă marile performanţe ale multiplei campioane naţionale, Asesoft Ploieşti, în prezent antrenorul celor de la Nova Vita, a ştiut când să ceară "time-out" care a schimbat deznodământul meciului.

Cea mai bună marcatoare a CSBT au fost americanca Joi McIntyre, cu 15 puncte, iar de la târgumureşence, Dragana Gobeljic, cu 19 puncte.

În urma acestui insucces, CSBT Alexandria a terminat sezonul regulat pe poziţia a 5-a a clasamentului, cu 52 de puncte, unul mai puţin faţă de echipa mureşeană. Tot cu echipa din Târgu-Mureş ne întâlnim şi în primul tur din play-off. Dezavantajul constă în faptul că mureşencele vor avea avantajul terenului propriu.

Alexandria



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite