Maşina candidatului PP-DD, Alin Bucur, implicată într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina şoferului englez a suferit câteva zgârieturi FOTO Claudiu Dumitrache
Maşina şoferului englez a suferit câteva zgârieturi FOTO Claudiu Dumitrache

Maşina candidatului PP-DD la alegerile parlamentare, Alin Bucur, a fost implicată într-un accident rutier. Din fericire, în momentul accidentului, omul de afaceri nu se afla în maşină. În urma coliziunii n-au existat victime, dar bolidul fostului manager al echipei de fotbal Gloria Buzău a fost serios şifonat.

Sfârşit de campanie electorală nefast pentru candidatul PP-DD la alegerile parlamentare, Alin Bucur. Bolidul acestuia a fost implicat într-un accident rutier pe una dintre străzile municipiului Alexandria. Din fericire, în momentul accidentului, candidatul se afla la sediul de campanie împreună cu stafful şi câţiva reprezentanţi mass-media.

Nefericitul incident s-a petrecut la intersecţia străzilor Constantin Brâncoveanu şi Cuza Vodă, din cauza şoferului omului de afaceri. Acesta nu a respectat semnificaţia indicatorului OPRIRE şi a pătruns în intersecţie fără să se asigure, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un cetăţean englez.

„În data de 7 decembrie, în jurul orei 18.00, maşina proprietate a familiei Bucur a fost implicată într-un eveniment rutier. Accidentul s-a produs în municipiul Alexandria, iar la volanul autoturismului se afla şoferul meu, Mihai Ene. Precizez că în momentul accidentului mă aflam la sediul de campanie, alături de mai mulţi membri au staffului meu şi de reperezentanţii mass-media locală pentru a pregăti emisiunea în care urma să apar în acea seară.

În momentul în care am aflat de incident am mers la faţa locului pentru a mă asigura că atât şoferul, cât şi persoanele aflate în cealaltă maşină, sunt bine. I-am însoţit pe cei implicaţi în accident la poliţie, acolo unde oamenii legii i-au testat alcolemia şoferului meu, Mihai Ene, rezultatul fiind zero”, ne-a declarat omul de afaceri.

În urma incidentului nu au existat victime.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite